Λαμπερή επιδερμίδα με την δύναμη της Nivea BB

23.04.2013
Θέλεις τέλεια λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα αλλά χωρίς να «φορτώνεις» την επιδερμίδα σου με βαρύ μέικ-απ; Τότε θέλεις Nivea BB για λάμψη που διαρκεί όλη μέρα!

Λίγα λόγια για την τάση BB: θέλεις ενυδάτωση και μακιγιάζ σε λίγα μόνο λεπτά; Τότε βρες την τέλεια απόχρωση BB για την επιδερμίδα σου και άρχισε να απλώνεις.

Τι είναι η ΒΒ; τα αρχικά ΒΒ αρχικά σήμαιναν Blemish Balm , αφού οι πρώτες τέτοιες κρέμες που παρασκευάστηκαν στη δεκαετία του '60 απευθύνονταν στους ασθενείς μιας γερμανίδας δερματολόγου, της Κριστίνε Σράμεκ (Christine Schrammek) η οποία τις εφηύρε ως προστασία του δέρματος μετά από επεμβάσεις.

Σήμερα η κρέμα έχει περισσότερο καλλυντική παρά θεραπευτική δράση και καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας σου ενώ παράλληλα την ενυδατώνει.

Τι θα κάνει για σένα η BB σου: θα σου προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα θα φωτίσει και θα καλύψει τέλεια τις ατέλειες του δέρματος σου αφού περιέχει χρώμα και λειτουργεί στην ουσία σαν βάση μακιγιάζ και κονσίλερ με πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα που φυσικά μπορείς να την φορέσεις και μόνη της.

Η φιλοσοφία της Nivea: η Nivea χρησιμοποιεί συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση για να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής απόδοσης που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σου. Για να δείχνεις και να νιώθεις στα καλύτερα σου!

Άπλωσε την Nivea BB (Blemish Balm) Cream σου: για να έχεις πάντα λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που δεν δείχνει να έχει «βαρύ» μέικ-απ. Η φρέσκια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα όλη μέρα δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα με την Nivea BB.

Η τέλεια εφαρμογή: άπλωσε την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις

Χαρακτηριστικά: Εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, προβιταμίνη Β5 και ελαφριά κάλυψη μέικ-απ η Nivea BB (Blemish Balm) Cream:

  • Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων
  • Καλύπτει ατέλειες όπως κηλίδες, σημάδια κόπωσης, μαύρους κύκλους κάτω απ’τα μάτια, πανάδες, κοκκινίλες και λεπτές γραμμές
  • Φωτίζει την επιδερμίδα, αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο
  • Απορροφάται γρήγορα , χαρίζοντας ελαφριά ενυδάτωση
  • Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία, τους εξωτερικούς παράγοντες και την πρόωρη γήρανση με SPF 10