Τα πιο σέξι χτενίσματα παντός καιρού

23.08.2010
Κότσος ή αλογοουρά; Το βασανιστικό αυτό δίλημμα μπορεί πολύ εύκολα να λυθεί! Φτιάξε πολύ γρήγορα το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ

Κότσος ή αλογοουρά; Το βασανιστικό αυτό δίλημμα μπορεί πολύ εύκολα να λυθεί! Φτιάξε πολύ γρήγορα το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ αλλά και που είναι ιδανικό όσο αέρα, ζέστη ή υγρασία και να έχει , μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Λατρεμένη μου αλογοουρά: το απόλυτα σέξι χτένισμα ειδικά αν έχεις μακριά μαλλάκια όχι μόνο είναι πολύ απλό να το πετύχεις αλλά και δε θα σε κουράσει καθόλου ενώ θα αντέξει μέχρι και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πώς θα πετύχεις την τέλεια αλογοουρά: αφού λουστείς, στέγνωσε τα μαλλάκια σου και με μια μεγάλη (στρογγυλή) βούρτσα δώσε μια κλήση στις άκρες των μαλλιών σου προς τα έξω. Στη συνέχεια πιάσε τα μαλλάκια σου και τύλιξε τα με το λαστιχάκι σου όταν τα φέρεις στο ύψος των ματιών σου. Για ακόμη πιο κομψό και σέξι αποτέλεσμα φρόντισε τα μαλλάκια σου να είναι πολύ καλά πιασμένα, δηλαδή πιάσε τα όσο πιο σφιχτά μπορείς! Μετά πιάσε ένα τσουλούφι σου- ειδικά αν έχεις ασύμμετρο μαλλάκι- από τα πιο μακριά και "γύρισε" το γύρω από το λαστιχάκι. Αν θέλεις να ισιώσεις κάποιο τσουλούφι δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το ισιωτικό σου για τέλειο αποτέλεσμα!

Τιπ: η χαλαρή αλογοουρά είναι ότι πιο σέξι "κυκλοφορεί"αυτή την εποχή και δεν έχεις παρά να τη λανσάρεις και εσύ αναδεικνύοντας την πιο σέξι πλευρά σου.

Τον κότσο και τα μάτια σου: η τηλεόραση γέμισε κότσους, το Χόλυγουντ έχει αρχίσει να δένεται κότσο και εσύ κάθεσαι και παρακολουθείς αποσβολωμένη το απόλυτο τρεντ να καθηλώνει; Μέγα σφάλμα! Πλέξε τώρα τον πιο σέξι κότσο και κέρδισε τους όλους!

Γενικά: ο κότσος είναι ένα χτένισμα που θα σε συγκλονίσει όσο λίγα αυτή την εποχή αφού έχει τη μαγική ικανότητα να σε μεταμορφώνει είτε πηγαίνεις την παραλία για μια βουτιά ή πηγαίνεις στο talk of the town event! Χαλαρός ή ψηλός, στολισμένο ή όχι πρόκειται για το χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου όσο κανένα άλλο χτένισμα αλλά και πρόκειται να μείνει το ίδιο τέλειο ακόμη και να είσαι στο καράβι με 10 μποφόρ.

Πώς θα πετύχεις τον τέλειο κότσο: πιάσε τα μαλλάκια σου και φτιάξε τον κότσο σου όπως ακριβώς τον θέλεις. Αν θέλεις ένα χαλαρό κότσο, πιάσ' τα περίπου από τη μέση του κεφαλιού και άφησε τον να πέφτει ανάλαφρα ενώ μπορείς αν τον στερεώσεις με ένα κοκαλάκι ή ακόμη καλύτερ αμε ένα λουλούδι για να προσθέσεις μια καλοκαιρινή νότα στο λουκ! Για τον ψηλό κότσο πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά- σαν σε αλογοουρά- και γύρισε τα μια φορά αν είναι μεσαία και 2 φορές αν είναι μακριά. Αν έχεις αφέλειες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αφήσει να πέφτουν ανάλαφρα σο μέτωπο και σε συνδυασμό με τον κότσος δημιουργείς -θες δε θες- το τέλειο χτένισμα!

Από την Ελένη Αναστασάκη