Silk-épil 7 Dual Epilator: νέα αίσθηση στο δέρμα που διαρκεί

15.06.2012
Ετοιμάσου για το καλοκαίρι με την επαναστατική αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator, η οποία συνδυάζει αποτρίχωση υψηλών προδιαγραφών με την τεχνολογία Gilette Venus προσφέροντας πανέμορφο δέρμα και αποτρίχωση που διαρκεί!

Το όμορφο δέρμα δεν είναι τυχαίο γεγονός – χρειάζεται δουλειά – και καθώς κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά την αποτρίχωση, η Braun, ο ειδικός στην αποτρίχωση, είναι εδώ για να σας προσφέρει την απόλυτη αποτριχωτική μηχανή που χαρίζει τέλεια απαλό δέρμα που διαρκεί για εβδομάδες: τη Silk-épil 7 Dual Epilator.

Η αποτριχωτική μηχανή Silk-épil 7 Dual Epilator είναι ένα μοναδικό, επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει αποτρίχωση υψηλών προδιαγραφών με τη μοναδική τεχνολογία Gillette Venus– όλα σε ένα – προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα σε τρίχες τόσο μικρές όσο ένας κόκκος άμμου (0.5mm), ενώ τελειοποιεί το δέρμα αφαιρώντας ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες.

Με την τεχνολογία Close-Grip που διαθέτει 40 τσιμπίδες και την ενσωματωμένη λεπίδα, αυτή η μοναδική αποτριχωτική μηχανή διπλής χρήσης προσφέρει αποτρίχωση σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα κάνει απολέπιση στο δέρμα, όλα σε ένα. Έτσι, απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή αποτρίχωση από την Braun, παράλληλα με την απαλότητα του ξυρίσματος – με μια μόνο κίνηση. Επιπλέον, για μεγαλύτερη άνεση, η αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator της Braun είναι ασύρματη, ενώ χρησιμοποιείται εξίσου εύκολα σε στεγνό δέρμα ή στο μπάνιο προσφέροντάς σας την πιο απαλή αποτρίχωση που είχατε ποτέ.

Η αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator θα σας κάνει να νιώσετε, αλλά και να φαίνεστε πιο όμορφη από ποτέ! Και επειδή στη Braun γνωρίζουμε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική, οι αποτριχωτικές μηχανές της Braun είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας και να εντάσσονται εύκολα στην καθημερινή διαδικασία ομορφιάς και προετοιμασίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι 9 στις 10 γυναίκες ψήφισαν την αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator της Braun ως την καλύτερη αποτριχωτική μηχανή που δοκίμασαν ποτέ*, οπότε καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να γίνετε και εσείς μια απ΄αυτές!


Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

H αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator:

- Συνδυάζει την αποτρίχωση με την απολέπιση για απαλό δέρμα στο λεπτό

- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντουζ για μια μοναδική, απαλή εμπειρία

- Αφαιρεί ακόμα και τρίχες τόσο μικρές όσο ένας κόκκος άμμου (0.5mm)

- Προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα σημεία του σώματος

- Προσφέρει χρήση διάρκειας 30 λεπτών με 1 ώρα φόρτιση

- Διαθέτει επιπλέον κεφαλές και αξεσουάρ

*Σύμφωνα με τεστ καταναλωτών στο οποίο συμμετείχαν 1182 γυναίκες που χρησιμοποιούν την αποτριχωτική μηχανή Silk-épil 7 Dual Epilator στη Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς θα σε "σώσει" η Silk-épil 7 Dual Epilator

- Η προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές αποτελεί μέρος της όλης διαδικασίας αναμονής . Άρχισε την προετοιμασία για τις διακοπές λίγες ημέρες πριν, έτσι ώστε να μπεις στο mood πριν ακόμα ξεκινήσεις! Αφιέρωσε ένα ολόκληρο απόγευμα στον εαυτό σου και βυθίσου σε ένα ζεστό αφρόλουτρο με άλατα, βάλε στο mp3 την αγαπημένη σου μουσική και απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί για την απόλυτη χαλάρωση πριν τις διακοπές!

- Απαλά πόδια: Όταν είσαι μακριά, η διάρκεια στην απαλότητα – αυτό ακριβώς που προσφέρει η BRAUN με την αποτριχωτική μηχανή Silk-épil 7 Dual Epilator – είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Ξέχνα την αποτρίχωση για 4 εβδομάδες και απόλαυσε ξένοιαστη τον ήλιο. Η ξυριστική μηχανή Silk-épil 7 Dual Epilator χρησιμοποιείται εύκολα στεγνή ή κάτω από το νερό – προτίμησε το ζεστό νερό καθώς μαλακώνει και προετοιμάζει καλύτερα το δέρμα – για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

-Bikini beautiful: Αν δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού για αποτρίχωση στο Bikini, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εκεί την αποτριχωτική μηχανή της Βraun αρκεί οι τρίχες να είναι αρκετά μικρές – δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 5 χιλιοστά. Απλά δώσε λίγο χρόνο για να μπορέσεις να φθάσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές, αφού το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!

Η Braun εμπιστεύεται απόλυτα το Silk-épil. Για αυτό και σας παρέχει πλήρη εγγύηση για τα άριστα αποτελέσματα του: αν μέσα σε 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό αγοράς.

Επισκέψου και την ιστοσελίδα της BRAUN www.braun.com/gr