Οι τυχερές νικήτριες για την Cellufight

05.06.2012
Αυτές είναι οι τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού!

Και ναι έφτασε η ώρ απου θα βγεις στην παραλία και μάλιστα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας αφού το Womenonly και η Bioten σου κάνουν το πιο τέλειο δώρο: την κρέμα cellufight της Bioten κατά της κυτταρίτιδας για εμφανίσεις στην παραλία που θα ξετρελάνουν κόσμο!

Οι τυχερές που κερδίζουν από μια κρέμα cellufight είναι οι:

Κατερίνα Ραπτοδήμου

Γιαμπουράνη Χρύσα

Ζαχαρή Σοφία

Ευθυμιοπουλου Κατερίνα

Λαμπροπούλου Μαρία

Πώς θα παραλάβεις το δώρο σου: οι τυχερές θα ενημερωθούν με email για τις λεπτομέρειες της παραλαβής του δώρου τους εντός λίγων ημερών.

Ισοπέδωσε την κυτταρίτιδα με Cellufight: το ολοκληρωμένο σύστημα αντικυτταριτιδικής θεραπείας που αποτελείται από: Αντικυτταριτιδική Κρέμα, Αντικυτταριτιδικό Gel, Απολεπιστική Κρέμα Ντους και Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, κάνει θαύματα στα πιο σέξι και απαιτητικά σου σημεία και εξαφανίζει την αντιαισθητική κυτταρίτιδα ενώ σε γεμίζει αυτοπεποίθηση για να φορέσεις το μπικινάκι σου!

Λίγα λόγια για τα προϊόντα: Όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens. Η εφαρμογή του προϊόντος δημιουργεί έντονη κοκκινίλα και κάψιμο στο δέρμα. Η δράση είναι φυσιολογική και εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά. Να αποφεύγεις την επαφή με τα μάτια. Μην χρησιμοποείς το προϊόν σε πολύ ευαίσθητο δέρμα με κιρσούς ή εμφανή αγγεία. Να μην εφαρμόζεται μετά από αποτρίχωση ή έκθεση στον ήλιο. Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους ή κατά το θηλασμό. Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο.

Λίγα λόγια για την κρέμα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας: η Κρέμα Cellufight έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ, έχοντας τη θερμαντική δράση που συναντάται σε προϊόντα ινστιτούτων αισθητικής. Μειώνει την όψη "φλοιού πορτοκαλιού", αυξάνει τη σύσφιξη του δέρματος και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Το Cellufight είναι ένα εξωτικό και τολμηρό κοκτέιλ φυσικών αντικυτταριτιδικών συστατικών. Το Guarana, το οποίο περιέχει 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από ότι το τσάι ή ο καφές, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες από τους ιστούς. Τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού του πορτοκαλιού, ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

Αποτελέσματα:

1. Η περιφέρεια των μηρών μειώνεται κατά 1εκ. Μετά από 1 μήνα χρήσης (μέσο αποτέλεσμα. Κλινική μελέτη σε δείγμα 18 γυναικών).

2. Μειώνει εμφανώς την όψη φλοιού πορτοκαλιού κατά 83% (μελέτη σε 18 γυναίκες μετά από 2 μήνες) και κορμάρα που θα ζήλευαν πολλές!