3 φυσικές λύσεις στα πιο ενοχλητικά προβλήματα ομορφιάς

06.11.2012
Φυσικά και υπάρχουν φορές που νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την ομορφιά σου. Μήπως είναι γιατί υπάρχουν ορισμένα θεματάκι που σε "χαλάνε"; Παρακάτω θα μάθεις πώς θα αντιμετωπίσεις 3 σημαντικά προβλήματα ομορφιάς!

Κίτρινα νύχια- τέλος:

Τip: Αν έχουν κιτρινίσει τα νύχια σας από σκουρόχρωμα βερνίκια, τρίψτε την επιφάνειά τους με λίγη μαγειρική σόδα και θα γίνουν και πάλι λευκά και αστραφτερά.

Ποια νεκρά κύτταρα;


Σε μπλέντερ αναμείξτε 5-6 καρύδια, 1 κουτ. σούπας σταφίδες, 1 κουτ. γλυκού μέλι και 1/3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Με το μείγμα που θα δημιουργηθεί κάντε μασάζ στα πέλματα σας με απαλές κινήσεις. Χρησιμοποιήσέ το και στα χέρια και κάνε πολέπιση αφήνοντας το δέρμα σου πιο απαλό απο ποτέ.

Για ενυδάτωση & σφριγηλότητα για το σώμα σου μόνο:


Φτιάξε ένα φυσικό ένα scrub αναμειγνύοντας 7 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη με 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι καρύδας φυσικό, τον χυμό από μισό σαγκουίνι, 1 κουτ. σούπας μέλι και 1 κουτ. γλυκού αλάτι. Τρίψε απαλά όλο το σώμα σου και ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Εξαφάνισε τα σπυράκια!
Φτιάξε έναν πολτό με λιωμένη ντομάτα και μερικές κουταλιές αλεύρι καλαμποκιού, κι απλώστε τον στον λαιμό και το μπούστο, όπου συχνά εμφανίζονται σπυράκια λόγω της αυξημένης λιπαρότητας. Αφήστε τον να δράσει 10 λεπτά και ξεβγάλετε με κρύο νερό.

Τip: Πρόσθεσε μία λιωμένη μπανάνα σε κάθε φυσική συνταγή για το σώμα. Απομακρύνει την ξηρότητα, είναι αντιοξειδωτική και εξαιρετικά τονωτική.