Πώς θα εφαρμόσεις το conditioner σώματος Nivea

28.06.2013
Η Νivea πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά. Τα προϊόντα που έφτασαν στο γραφείο μας, μας προκάλεσαν περιέργεια αρχικά αλλά η δοκιμή ήταν εκείνη που μας έπεισε.

Μιλάμε για conditioner σώματος: μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος νέας γενιάς από την NIVEA κάνει τα δύσκολα εύκολα στην ενυδάτωση μέσα στο ντους.

Δεν πρόκειται για αφρόλουτρο, δεν πρόκειται για λοσιόν σώματος αλλά για ένα επαναστατικό προϊόν που χρησιμοποιείται μέσα στο ντους μετά το αφρόλουτρο και σου χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση.

Γιατί να το προτιμήσεις:

1) Η τιμή του είναι άκρως δελεαστική

2) Το μπουκάλι είναι μεγάλο και θα το έχεις μαζί σου στις διακοπές από το πιο χίπικο κάμπινγκ μέχρι το πιο χλιδάτο ξενοδοχείο.

3) Παραδέξου το: ούτε εσύ έχεις χρόνο μέσα στο κατακαλόκαιρο να απλώνεις λοσιόν σώματος, να περιμένεις να στεγνώσει και να σου αφήνει και την επιδερμίδα λιπαρή στον καύσωνα.

4) Το conditioner σώματος χρησιμοποιείται σε βρεγμένη επιδερμίδα στο ντους, και αφού ξεπλυθεί αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

Πώς θα εφαρμόσεις το νέο conditioner σώματος Nivea:

Η NIVEA, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας δημιούργησε το πρώτο conditioner σώματος, ένα πρωτο­ποριακό προϊόν ενυδάτωσης της επιδερ­μίδας που με 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και λεία επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

Η μοναδική του φόρμουλα, ενερ­γοποιείται με το νερό, και είναι σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται μετά το αφρόλουτρο, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμέ­νη, απαλή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, και επιτρέποντάς μας να ντυθούμε αμέσως μετά από το σκούπισμα!

Τα 4 βήματα:

Βήμα πρώτο: χρησιμοποιείς κανονικά το αφρόλουτρό σου. Ξεβγάζεις!

Βήμα δεύτερο: ενώ είσαι μέσα στο ντους, εφαρμόζεις μια πλούσια ποσότητα conditioner σώματος Nivea σε όλο σου το σώμα και περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα!

Βήμα τρίτο: ξεβγάζεις το conditioner σώματος.

Βήμα τέταρτο: σκουπίζεσαι και ντύνεσαι! Έτοιμη για βόλτα!

Αποτέλεσμα; Απολαμβάνεις επιδερμίδα ενυδατωμένη και καθόλου λιπαρή σε χρόνο ντε τε!

Κάνε κι εσύ μία επανάσταση στην καθημερινότητά σου και δοκίμασε την πρωτοποριακή σειρά προϊόντων NIVEA conditioner σώματος σε δύο εναλλακτικές για Πλούσια Θρέψη ή Απαλή Ενυδάτωση, ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας.