Άψογη βαφή στο σπίτι με Olia

01.09.2013
H πρώτη μόνιμη βαφή μαλλιών για 1η φορά στο κανάλι της ευρείας διανομής, αποδεικνύει πως ένα έλαιο μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να θρέψει απλά τα μαλλιά. Συγκεντρωμένο κατά 60% σε μία νέα σύνθεση, οδηγεί το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας. Η GARNIER OLIA κάνει δυνατή την επιτυχία του βέλτιστου χρωματικού αποτελέσματος ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών παρέχοντας ιδανική άνεση στην επιδερμίδα του κεφαλιού και εσύ απολαμβάνεις λαμπερό χρώμα με την βαφή στο σπίτι!

H πρώτη μόνιμη βαφή μαλλιών για 1η φορά στο κανάλι της ευρείας διανομής, αποδεικνύει πως ένα έλαιο μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να θρέψει απλά τα μαλλιά. Συγκεντρωμένο κατά 60% σε μία νέα σύνθεση, οδηγεί το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας.

Η GARNIER OLIA κάνει δυνατή την επιτυχία του βέλτιστου χρωματικού αποτελέσματος ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών παρέχοντας ιδανική άνεση στην επιδερμίδα του κεφαλιού και εσύ απολαμβάνεις λαμπερό χρώμα με την βαφή στο σπίτι!