To επαναστατικό έλαιο της Algenist

22.09.2013
Η ALGENIST παρουσιάζει το Advanced Anti-Aging Repairing Oil, ένα τελευταίας γενιάς έλαιο προσώπου σχεδιασμένο για να προσφέρει την αποτελεσματικότητα ενός ορού σε συνδυασμό με την ασύγκριτη εμπειρία ενός ελαίου. Μετά το αλγουρονικό οξύ, η Algenist έχει επεκτείνει την πλατφόρμα της βιοτεχνολογίας της με ένα δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (εκκρεμεί) για το έλαιο μικροφυκών. Το Advanced Anti-Aging Repairing Oil είναι η πρώτη θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδα της Algenist με σύνθεση πλούσια σε έλαιο μικροφυκών, ένα αποκλειστικό κατοχυρωμένο συστατικό της Algenist.

Η ALGENIST παρουσιάζει το Advanced Anti-Aging Repairing Oil, ένα τελευταίας γενιάς έλαιο προσώπου σχεδιασμένο για να προσφέρει την αποτελεσματικότητα ενός ορού σε συνδυασμό με την ασύγκριτη εμπειρία ενός ελαίου. Μετά το αλγουρονικό οξύ, η Algenist έχει επεκτείνει την πλατφόρμα της βιοτεχνολογίας της με ένα δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (εκκρεμεί) για το έλαιο μικροφυκών.

Το Advanced Anti-Aging Repairing Oil είναι η πρώτη θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδα της Algenist με σύνθεση πλούσια σε έλαιο μικροφυκών, ένα αποκλειστικό κατοχυρωμένο συστατικό της Algenist που θα σε ενθουσιάσει!