Η θαυματουργή λάσπη του Χόλιγουντ GLAMGLOW

29.09.2013
Η επαναστατική περιποίηση Tinglexfoliate από τη GLAMGLOW® έχει κατακλύσει το Χόλιγουντ! Η εταιρεία GLAMGLOW® έχει γίνει μία από τις αγαπημένες πολλών διασημοτήτων και έχει υιοθετηθεί από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας του θεάματος.

Η επαναστατική περιποίηση Tinglexfoliate από τη GLAMGLOW® έχει κατακλύσει το Χόλιγουντ! Η εταιρεία GLAMGLOW® έχει γίνει μία από τις αγαπημένες πολλών διασημοτήτων και έχει υιοθετηθεί από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας του θεάματος. Και αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της: είναι πως έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες προκειμένου να αποκτήσουν ελκυστική επιδερμίδα μέσα σε 10 λεπτά! Χρησιμοποιείται σε όλο το Χόλιγουντ κατά τα γυρίσματα των ταινιών και στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας.

Η εφαρμογή της μάσκας για 10 λεπτά αποδίδει άμεσα αποτελέσματα μόνο ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και αστραφτερή όψη. Η μάσκα GLAMGLOW® περιέχει Θαλάσσια Λάσπη από τη Μεσόγειο Θάλασσα (κοντά στις λαμπερές πόλεις των Καννών, του Σεν Τροπέ και του Μονακό), ηφαιστειακή ελαφρόπετρα και TEAOXI ™, ένα σύμπλεγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί. Το σύμπλεγμα TEAOXI ™ απελευθερώνει σταδιακά ένα μείγμα αντιοξειδωτικών: σκουαλένιο, πολυφαινόλες EGCG (επιγαλλοκατεχίνη) και φύλλα τσαγιού.