BERRY ME: η πιο σούπερ πρόταση μακιγιάζ της INGLOT

19.01.2014
Υπόλευκη επιδερμίδα, έντονα φρύδια και σκούρα χείλη συνθέτουν τη νέα πρόταση μακιγιάζ BERRY ME από τα INGLOT. Με τις μαυροκόκκινες αποχρώσεις των φρούτων του δάσους να είναι η νέα τάση στα χείλη, ο συνδυασμός του κραγιόν #175 με το AMC Lip Pencil #33 δίνει ένα δυναμικό grunge αποτέλεσμα. Τα μάτια κλέβουν λίγο από την ένταση των χειλιών με τις σκιές FREEDOM SYSTEM Rainbow #130R & #133R να συνθέτουν ένα έντονο βλέμμα που υπογραμμίζεται με το AMC Eyeliner #102. Το BERRY ME look ολοκληρώνεται με ασπρόμαυρο manicure, με μαύρη βάση και λευκές γραμμικές παρεμβάσεις.
Υπόλευκη επιδερμίδα, έντονα φρύδια και σκούρα χείλη συνθέτουν τη νέα πρόταση μακιγιάζ BERRY ME από τα INGLOT. Με τις μαυροκόκκινες αποχρώσεις των φρούτων του δάσους να είναι η νέα τάση στα χείλη, ο συνδυασμός του κραγιόν #175 με το AMC Lip Pencil #33 δίνει ένα δυναμικό grunge αποτέλεσμα.
Τα μάτια κλέβουν λίγο από την ένταση των χειλιών με τις σκιές FREEDOM SYSTEM Rainbow #130R & #133R να συνθέτουν ένα έντονο βλέμμα που υπογραμμίζεται με το AMC Eyeliner #102. Το BERRY ME look ολοκληρώνεται με ασπρόμαυρο manicure, με μαύρη βάση και λευκές γραμμικές παρεμβάσεις.