Τα λαχταριστά γαλακτώματα Sorbet & Fondant της Roger & Gallet

08.03.2014
O οίκος Roger & Gallet, παρουσιάζει τα νέα γαλακτώματα σώματος, με υφές εμπνευσμένες από τα γλυκά, Sorbet & Fondant. Οι νέες συνθέσεις των γαλακτωμάτων σώματος της Roger & Gallet, Sorbet & Fondant έρχονται να κατακτήσουν το σώμα με τις απαλές και δροσερές υφές τουςκαι την καθημερινότητά σας, με την ευεξία και τα υπέροχα αρώματαπου χαρίζουν στο σώμα. Το Lait Sorbet, απευθύνεται στην κανονική επιδερμίδα, με φυτική σύνθεση 95% είναι εμπλουτισμένο με aloe vera, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και τόνωση στην κανονική επιδερμίδα. Στηνκαρδιά του Sorbet περιέχονται φυτικά έλαια, όπως: δημητριακών, έλαιο από βερίκοκο (αναπληρώνει τα λιπίδια) και έλαιο αβοκάντο (κλειδώνει την υγρασία). Το Lait Fondant απευθύνεται στην ξηρή επιδερμίδα, με φυτική σύνθεση 95% και είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, προστατεύει και επαναφέρει τη χαμένη υγρασία στο δέρμα, ενώ καταπραΰνει και ηρεμεί από τους ερεθισμούς. Η καρδιά του περιέχει εκχύλισμα από τριαντάφυλλο και πράσινο τσάι. Δοκίμασε χωρίς τύψεις-αφού δεν έχουν θερμίδες(!)- τα πιο ... γλυκά γαλακτώματα για το σώμα σου!

O οίκος Roger & Gallet, παρουσιάζει τα νέα γαλακτώματα σώματος, με υφές εμπνευσμένες από τα γλυκά, Sorbet & Fondant. Οι νέες συνθέσεις των γαλακτωμάτων σώματος της Roger & Gallet, Sorbet & Fondant έρχονται να κατακτήσουν το σώμα με τις απαλές και δροσερές υφές τουςκαι την καθημερινότητά σας, με την ευεξία και τα υπέροχα αρώματαπου χαρίζουν στο σώμα.

Το Lait Sorbet, απευθύνεται στην κανονική επιδερμίδα, με φυτική σύνθεση 95% είναι εμπλουτισμένο με aloe vera, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και τόνωση στην κανονική επιδερμίδα. Στηνκαρδιά του Sorbet περιέχονται φυτικά έλαια, όπως: δημητριακών, έλαιο από βερίκοκο (αναπληρώνει τα λιπίδια) και έλαιο αβοκάντο (κλειδώνει την υγρασία).

Το Lait Fondant απευθύνεται στην ξηρή επιδερμίδα, με φυτική σύνθεση 95% και είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, προστατεύει και επαναφέρει τη χαμένη υγρασία στο δέρμα, ενώ καταπραΰνει και ηρεμεί από τους ερεθισμούς. Η καρδιά του περιέχει εκχύλισμα από τριαντάφυλλο και πράσινο τσάι. Δοκίμασε χωρίς τύψεις-αφού δεν έχουν θερμίδες(!)- τα πιο ... γλυκά γαλακτώματα για το σώμα σου!