To ανοιξιάτικο λουκ aquatic eyes της Inglot

02.03.2014
Τα INGLOT καλωσορίζουν την Άνοιξη με ένα θεατρικά ρομαντικό make up look, που δίνει ένταση στο βλέμμα. Η παλέτα του τιρκουάζ και του γαλάζιου δίνει τη βάση για διαφορετικές αποχρώσεις σε πολλαπλά επίπεδα, με την τεχνική του layering. Πώς να πετύχεις το look AQUATIC EYES: η σκιά FREEDOM SYSTEM #504 αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ στο κάτω βλέφαρο. Με το πινέλο 27p τοποθετείς το pigment #18 στην εσωτερική γωνία για μεγαλύτερη ένταση και σβήνεις ανοδικά προς την εξωτερική γωνία. Στη βάση των βλεφαρίδων χρησιμοποίησε τη σκούρα απόχρωση από την τριπλή FREEDOM SYSTEM Rainbow #134 και την ανοικτή απόχρωση ακριβώς κάτω από το φρύδι για λάμψη. Με το kohl #4 περιγράφεις στη συνέχεια το μάτι για έντονο αποτέλεσμα και ολοκληρώνεις με τo gel eyeliner #87, διαγράφοντας μια λεπτή γραμμή. Απόλυτα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο μακιγιάζ που σε κάνει να ξεχωρίζεις!
Τα INGLOT καλωσορίζουν την Άνοιξη με ένα θεατρικά ρομαντικό make up look, που δίνει ένταση στο βλέμμα. Η παλέτα του τιρκουάζ και του γαλάζιου δίνει τη βάση για διαφορετικές αποχρώσεις σε πολλαπλά επίπεδα, με την τεχνική του layering.
Πώς να πετύχεις το look AQUATIC EYES: η σκιά FREEDOM SYSTEM #504 αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ στο κάτω βλέφαρο. Με το πινέλο 27p τοποθετείς το pigment #18 στην εσωτερική γωνία για μεγαλύτερη ένταση και σβήνεις ανοδικά προς την εξωτερική γωνία. Στη βάση των βλεφαρίδων χρησιμοποίησε τη σκούρα απόχρωση από την τριπλή FREEDOM SYSTEM Rainbow #134 και την ανοικτή απόχρωση ακριβώς κάτω από το φρύδι για λάμψη. Με το kohl #4 περιγράφεις στη συνέχεια το μάτι για έντονο αποτέλεσμα και ολοκληρώνεις με τo gel eyeliner #87, διαγράφοντας μια λεπτή γραμμή. Απόλυτα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο μακιγιάζ που σε κάνει να ξεχωρίζεις!