3 εφηβικά τιπ περιποίησης για κάθε ηλικία

26.01.2016
Μπορεί τα χρόνια της εφηβείας σου να έχουν περάσει, καλό είναι όμως να θυμηθείς κάποια μυστικά ομορφιάς που μπορείς άνετα να εφαρμόσεις σε κάθε ηλικία! Ε.Α.

Βάλε το λαδάκι σου:

Tο λαδάκι για μωρά που μπορεί να χρησιμοποιούσες όταν ήθελες να πετύχεις σοκολατένιο μαύρισμα στην παραλία, λειτουργεί τέλεια και σαν λοσιόν σώματος που ενυδατώνει την επιδερμίδα σου και την αφήνει βελούδινη. Ειδικά να έχεις ξηρό δέρμα θα ξετρελαθείς με το πόσο απαλό και ενυδατωμένο θα αφήσει το δέρμα σου και θα θυμηθείς και τα παλιά με το baby άρωμα!

Η βαζελίνη είναι ένα προϊόν που σαν έφηβη σίγουρα χρησιμοποίησες!

Μπορείς λοιπόν να την χρησιμοποιήσεις σαν λοσιόν σώματος ή για να περιποιηθείς και να μαλακώσεις τα χείλη σου. Μια άγνωστη χρήση της βαζελίνης είναι πως κάνει πιο απαλές τις λεπτές γραμμές! Αν έχεις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια χρησιμοποίησέ την και για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια σου για να απαλύνεις τις ρυτίδες και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου! Η επιδερμίδα σου στα "σκληρά" σημεία του κορμιού σου όπως οι αγκώνες και τα γόνατα θα μαλακώσουν με την βαζελίνη και θα δεις πόσο απαλό θα είναι το δέρμα σου, ενώ αν οι φτέρνες σου είναι "σκληρές" αρκεί να τους απλώσεις βαζελίνη πριν πέσεις για ύπνο για να τις δεις σούπερ απαλές το πρωί!

To ελαιόλαδο είναι από τα πιο βασικά που πρέπει να θυμάσαι! Για ενυδάτωση μετά το ντους μπορείς να βάλεις λίγο λάδι αντί για προϊόν ενυδάτωσης. Αν σε ενοχλεί η κάπως χαρακτηριστική μυρωδιά του, πρόσθεσε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας ή τριαντάφυλλου. Το συγκεκριμένο λάδι αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για να κάνεις μασάζ, αφού γλιστράει εύκολα πάνω στο σώμα και θα το βρεις στην κουζίνα σου!

Έξτρα τιπ:

Μην ξεχνάς να βάζεις το λιπ-μπαλμ σου! Το λιπ μπαλμ κάνει τα χείλη σου βελούδινα και απίστευτα απαλά αφού τα μαλακώνει και ειδικά αν έχει κάποιο άρωμα τα κάνει πραγματικά για φίλημα! Μην ξεχνάς λοιπόν τα εφηβικά σου χρόνια που το λιπ-μπαλμ σου δεν έλειπε ποτέ από την τσάντα σου!