Η απόλυτη λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους

01.06.2014
Ιδανική σιλουέττα, γρήγορα ξεκούραστα και αποτελεσματικά σε μία τριπλή συνδυαστική συνεδρία.

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, Επιστημονικός Διευθυντής του LASERMED, μας ενημερώνει για την τελευταία επαναστατική τριπλοθεραπεία που συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνολογίες THERMAGE, COAX MED και FUSIOMED Cryolipolysis σε μία μόνο εφαρμογή.

Ξεκινάμε κάνοντας σύσφιξη σε βαθύτερα στρώματα του χορίου και λιποσυρρίκνωση στο λιπώδη ιστό, με επιμονή στα σημεία ανεπιθύμητης λιποσυσμορφίας και ανισοκατανομής λίπους, με το COAX MED, το υπερσύχρονο ιατρικό μηχάνημα ρυθμιζόμενων μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιώντας χαμηλής συχνότητας RF (αποκλειστικότητα του COAX MED).

Συνεχίζουμε χρησιμοποιώντας κατάλληλες παραμέτρους με πιό επιφανειακή σύσφιξη και λείανση στην επιδερμίδα επιμένοντας σε σημεία με επιδερμικές πτυχώσεις και ρυτίδωση, ιδιαίτερα κοντά στις κλειδώσεις.

Στη δεύτερη φάση χρησιμοποιείται η πιο διάσημη σε παγκόσμιο επίπεδο μέθοδος mini lift και λιποπλαστικής THERMAGE η οποία εφαρμόζεται με τον αποκλειστικό τρόπο Dynamic Lift του κ. Σάνδρη για λείο, καλοσχηματισμένο, λαμπερό και γεμάτο νεότητα σώμα.

Στην τρίτη φάση αναλαμβάνει δράση το σύστημα κρυολιπόλυσης FusioMed, η πιό δραστική μη επεμβατική μέθοδος τοπικής λιποκαταστροφής για μείωση πόντων και καλύτερο περίγραμμα. Η κρυολιπόλυση είναι η πιό διαδεδομένη θεραπεία αντιμετώπισης προβλημάτων τοπικού πάχους στις ΗΠΑ την τελευταία διετία. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι η ταυτόχρονη σύσφιξη με παράλληλη μείωση τυχόν συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας στα σημεία εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα: www.sandris.gr