Νέα Βρεφική & Παιδική Σειρά με Μολόχα της Weleda

10.07.2014
Η νέα σειρά με Μολόχα της Weleda, δίχως άρωμα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το βρεφικό δέρμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο ή με τάση εμφάνισης νευροδερματίτιδας. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα πανσέ και βιολογικής δενδρομολόχας έχουν ηρεμιστική δράση, περιβάλλουν το δέρμα με ένα καταπραϋντικό κουκούλι. Θρεπτικό, βιολογικό λάδι καρύδας και σησαμιού ενισχύουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος, ενώ προσφέρουν εντατική περιποίηση, ανακουφίζουν απαλά τον ήπιο κνησμό και τους ερεθισμούς, ώστε να νιώσει το μωράκι σας και πάλι άνετα με το δέρμα του. Η σειρά περιποίησης με Μολόχα (κρέμα αλλαγής πάνας, γαλάκτωμα σώματος και κρέμα προσώπου) της Weleda περιβάλλει το δέρμα με ένα στρώμα προστασίας και το βοηθά στην ανάπλασή του. Σε αντίθεση με προϊόντα όπως η βαζελίνη και το λάδι παραφίνης, τα λίπη που είναι όμοια με τα φυσικά λίπη του σώματος μπορούν πράγματι να σταθεροποιήσουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος – βοηθώντας να διατηρηθεί η υγρασία του, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Η νέα σειρά με Μολόχα της Weleda, δίχως άρωμα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το βρεφικό δέρμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο ή με τάση εμφάνισης νευροδερματίτιδας. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα πανσέ και βιολογικής δενδρομολόχας έχουν ηρεμιστική δράση, περιβάλλουν το δέρμα με ένα καταπραϋντικό κουκούλι. Θρεπτικό, βιολογικό λάδι καρύδας και σησαμιού ενισχύουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος, ενώ προσφέρουν εντατική περιποίηση, ανακουφίζουν απαλά τον ήπιο κνησμό και τους ερεθισμούς, ώστε να νιώσει το μωράκι σας και πάλι άνετα με το δέρμα του.

Η σειρά περιποίησης με Μολόχα (κρέμα αλλαγής πάνας, γαλάκτωμα σώματος και κρέμα προσώπου) της Weleda περιβάλλει το δέρμα με ένα στρώμα προστασίας και το βοηθά στην ανάπλασή του. Σε αντίθεση με προϊόντα όπως η βαζελίνη και το λάδι παραφίνης, τα λίπη που είναι όμοια με τα φυσικά λίπη του σώματος μπορούν πράγματι να σταθεροποιήσουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος – βοηθώντας να διατηρηθεί η υγρασία του, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.