Oι 12 σαγηνευτικές αποχρώσεις Perfect Gloss

13.09.2014
Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά, αλλά δεν το τολμάς; Μήπως θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα σου, αλλά δεν θέλεις μια ριζική αλλαγή; Τώρα η Palette παρουσιάζει την νέα βαφή Perfect Gloss από την Palette, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σου δώσει - σε σένα που θέλεις να βάψεις πρώτη φορά τα μαλλιά σου ή θέλεις μια ήπια βαφή, χωρίς αμμωνία- ό,τι ζητάς από τη βαφή σου! Η περιποιητική της φόρμουλα, χωρίς αμμωνία, έχει ήπια δράση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα. Το Perfect Gloss σας χαρίζει εξαιρετική ένταση χρώματος, με σαγηνευτικά λαμπερά ρεφλέ, που διαρκούν έως 8 εβδομάδες. Η μαλακτική κρέμα ενυδάτωσης με JOJOBA περιποιείται την τρίχα σε βάθος, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Αυτό τον μήνα κυκλοφορεί στα καταστήματα και δεν μένει παρά να διαλέξεις από μια γκάμα 12 σαγηνευτικών αποχρώσεων εκείνη που θα λατρέψεις!

Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά, αλλά δεν το τολμάς; Μήπως θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα σου, αλλά δεν θέλεις μια ριζική αλλαγή; Τώρα η Palette παρουσιάζει την νέα βαφή Perfect Gloss από την Palette, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σου δώσει - σε σένα που θέλεις να βάψεις πρώτη φορά τα μαλλιά σου ή θέλεις μια ήπια βαφή, χωρίς αμμωνία- ό,τι ζητάς από τη βαφή σου!

Η περιποιητική της φόρμουλα, χωρίς αμμωνία, έχει ήπια δράση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα. Το Perfect Gloss σας χαρίζει εξαιρετική ένταση χρώματος, με σαγηνευτικά λαμπερά ρεφλέ, που διαρκούν έως 8 εβδομάδες. Η μαλακτική κρέμα ενυδάτωσης με JOJOBA περιποιείται την τρίχα σε βάθος, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Αυτό τον μήνα κυκλοφορεί στα καταστήματα και δεν μένει παρά να διαλέξεις από μια γκάμα 12 σαγηνευτικών αποχρώσεων εκείνη που θα λατρέψεις!