H Hydraphase Intense eyes της La Roche-Posay για ξεκούραστο βλέμμα

22.11.2014
H HYDRAPHASE INTENSE EYES προσφέρει εντατική ενυδάτωση καταπολεμώντας τις σακούλες και τα σημάδια κούρασης γύρω από την περιοχή των ματιών. Με κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος και Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, η ενυδατική κρέμα ματιών HYDRAPHASE INTENSE EYES είναι ιδανική επιλογή για το ευαίσθητο, αφυδατωμένο δέρμα στην περιοχή των ματιών. Η περιοχή των ματιών ενυδατώνεται με διάρκεια, τα σημάδια κούρασης (σακούλες, πρησμένα βλέφαρα) μειώνονται και το βλέμμα δείχνει ξεκούραστο. Δοκιμασμένη κάτω από οφθαλμολογικό έλεγχο, η HYDRAPHASE INTENSE EYES είναι κατάλληλη για τα ευαίσθητα δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ. Δεν περιέχει paraben.

H HYDRAPHASE INTENSE EYES προσφέρει εντατική ενυδάτωση καταπολεμώντας τις σακούλες και τα σημάδια κούρασης γύρω από την περιοχή των ματιών. Με κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος και Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, η ενυδατική κρέμα ματιών HYDRAPHASE INTENSE EYES είναι ιδανική επιλογή για το ευαίσθητο, αφυδατωμένο δέρμα στην περιοχή των ματιών.

Η περιοχή των ματιών ενυδατώνεται με διάρκεια, τα σημάδια κούρασης (σακούλες, πρησμένα βλέφαρα) μειώνονται και το βλέμμα δείχνει ξεκούραστο.

Δοκιμασμένη κάτω από οφθαλμολογικό έλεγχο, η HYDRAPHASE INTENSE EYES είναι κατάλληλη για τα ευαίσθητα δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ. Δεν περιέχει paraben.