Liposan Lip Butter για χείλη ακαταμάχητα απαλά

03.12.2014
Το νέο Liposan Lip Butter είναι περισσότερο από απλή φροντίδα για τα χείλη, είναι μια αισθησιακή εμπειρία που προσφέρει περιποίηση και απαλή λάμψη που διαρκεί. Σε μία πρωτοποριακή μεταλλική συσκευασία κρύβονται αληθινά αρώματα και υπέροχες γεύσεις που θα σe «μαγέψουν»! Η πλούσια ενυδατική τους σύνθεση με Hydra IQ, βούτυρο καριτέ (shea butter) και αμυγδαλέλαιο, λιώνει στα χείλη, τα περιποιείται και τους χαρίζει ξανά απαλότητα και μεταξένια λάμψη. Το Liposan Lip Butter κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Βατόμουρο (Raspberry) και Bανίλια και Mακαντέμια (Vanilla & Macadamia) για να διαλέξεις!
Το νέο Liposan Lip Butter είναι περισσότερο από απλή φροντίδα για τα χείλη, είναι μια αισθησιακή εμπειρία που προσφέρει περιποίηση και απαλή λάμψη που διαρκεί. Σε μία πρωτοποριακή μεταλλική συσκευασία κρύβονται αληθινά αρώματα και υπέροχες γεύσεις που θα σe «μαγέψουν»! Η πλούσια ενυδατική τους σύνθεση με Hydra IQ, βούτυρο καριτέ (shea butter) και αμυγδαλέλαιο, λιώνει στα χείλη, τα περιποιείται και τους χαρίζει ξανά απαλότητα και μεταξένια λάμψη.
Το Liposan Lip Butter κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Βατόμουρο (Raspberry) και Bανίλια και Mακαντέμια (Vanilla & Macadamia) για να διαλέξεις!