Φυσικά τέλεια μαλλιά με το OSiS+ Glamination της Schwarzkopf

29.11.2014
Αυτό το Φθινόπωρο η θηλυκότητα και το “glamour” εκφράζονται φυσικά, μέσα από ανεπιτήδευτα looks με ανάλαφρη αίσθηση. Το μυστικό για το «τέλειο» Undone Look κρύβεται στη φυσικότητά του, και αυτό είναι κάτι που η Schwarzkopf Professional γνωρίζει καλά. Είτε πρόκειται για απαλούς κυματισμούς, ατημέλητους κότσους ή επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες, τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling είναι ο πιο πιστός σύμμαχος της γυναίκας. Η Schwarzkopf Professional με τη σειρά OSiS+ Glamination - την πρώτη της σειρά styling που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών για λαμπερά χτενίσματα που δεν μοιάζουν στυλιζαρισμένα. Η νέα σειρά OSiS+ Glamination περιέχει minerals σε υγρή μορφή, ενώ συνδυάζει σε μια εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα τη δυνατή απόδοση styling με το εφέ εκτυφλωτικής λάμψης, προσφέροντας φυσική αίσθηση και όψη στα μαλλιά. Πέντε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις σημαντικότερες ανάγκες του γυναικείου styling - όγκο, λείανση, κράτημα και λάμψη - συνθέτουν τη σειρά OSiS+ Glamination.

Αυτό το Φθινόπωρο η θηλυκότητα και το “glamour” εκφράζονται φυσικά, μέσα από ανεπιτήδευτα looks με ανάλαφρη αίσθηση. Το μυστικό για το «τέλειο» Undone Look κρύβεται στη φυσικότητά του, και αυτό είναι κάτι που η Schwarzkopf Professional γνωρίζει καλά. Είτε πρόκειται για απαλούς κυματισμούς, ατημέλητους κότσους ή επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες, τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling είναι ο πιο πιστός σύμμαχος της γυναίκας.

Η Schwarzkopf Professional με τη σειρά OSiS+ Glamination - την πρώτη της σειρά styling που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών για λαμπερά χτενίσματα που δεν μοιάζουν στυλιζαρισμένα. Η νέα σειρά OSiS+ Glamination περιέχει minerals σε υγρή μορφή, ενώ συνδυάζει σε μια εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα τη δυνατή απόδοση styling με το εφέ εκτυφλωτικής λάμψης, προσφέροντας φυσική αίσθηση και όψη στα μαλλιά. Πέντε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις σημαντικότερες ανάγκες του γυναικείου styling - όγκο, λείανση, κράτημα και λάμψη - συνθέτουν τη σειρά OSiS+ Glamination.