IGORA Royal High Power Browns της Schwarzkopf για καστανά μαλλιά

21.01.2015
Η Schwarzkopf Professional μας παρουσιάζει την IGORA Royal High Power Browns. Τα IGORA Royal High Power Browns είναι η πρώτη σειρά χρώματος της Schwarzkopf Professional για δυναμικές, φυσικές καστανές που ακολουθούν τη μόδα και θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή στο χρώμα των μαλλιών τους. Με οχτώ διαφορετικές αποχρώσεις σε πλούσιους, ζεστούς και ψυχρούς τόνους, η σειρά προσφέρει τώρα στις καστανές έντονα μοντέρνα χρωματικά αποτελέσματα για τα πιο θηλυκά, σαγηνευτικά looks. H σειρά Royal High Power Browns εγγυάται μεγαλύτερη απόδοση με τέσσερα (4) βασικά χαρακτηριστικά: πιο γρήγορη: ξάνοιγμα & ρεφλέ σε ένα εύκολο βήμα, χωρίς προ-ξάνοιγμα, πιο δυνατή: ξανοίγει τις φυσικές σκούρες βάσεις έως και 4 τόνους, προβλέψιμα αποτελέσματα: 100% αξιοπιστία και χρώματα που μπορούν να δημιουργηθούν ξανά με την επόμενη επίσκεψη, ευέλικτη: 8 νέες καστανές αποχρώσεις, από μπεζ έως χρυσό και από κόκκινο έως βιολέ, σχεδιασμένες ειδικά για γυανίκες με φυσικά σκούρα μαλλιά, κατάλληλες για τεχνικές σε όλο το κεφάλι ή τμηματικές εφαρμογές.

Η Schwarzkopf Professional μας παρουσιάζει την IGORA Royal High Power Browns. Τα IGORA Royal High Power Browns είναι η πρώτη σειρά χρώματος της Schwarzkopf Professional για δυναμικές, φυσικές καστανές που ακολουθούν τη μόδα και θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή στο χρώμα των μαλλιών τους. Με οχτώ διαφορετικές αποχρώσεις σε πλούσιους, ζεστούς και ψυχρούς τόνους, η σειρά προσφέρει τώρα στις καστανές έντονα μοντέρνα χρωματικά αποτελέσματα για τα πιο θηλυκά, σαγηνευτικά looks.

H σειρά Royal High Power Browns εγγυάται μεγαλύτερη απόδοση με τέσσερα (4) βασικά χαρακτηριστικά: πιο γρήγορη: ξάνοιγμα & ρεφλέ σε ένα εύκολο βήμα, χωρίς προ-ξάνοιγμα, πιο δυνατή: ξανοίγει τις φυσικές σκούρες βάσεις έως και 4 τόνους, προβλέψιμα αποτελέσματα: 100% αξιοπιστία και χρώματα που μπορούν να δημιουργηθούν ξανά με την επόμενη επίσκεψη, ευέλικτη: 8 νέες καστανές αποχρώσεις, από μπεζ έως χρυσό και από κόκκινο έως βιολέ, σχεδιασμένες ειδικά για γυανίκες με φυσικά σκούρα μαλλιά, κατάλληλες για τεχνικές σε όλο το κεφάλι ή τμηματικές εφαρμογές.