Η νέα Normaderm BB Clear της Vichy

18.02.2015
Η Vichy παρουσιάζει τη νέα NORMADERM BB CLEAR και απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά! Καθαρή επιδερμίδα και μία αψεγάδιαστη, δροσερή και φωτεινή όψη; Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Η NORMADERM BB CLEAR λοιπόν είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες. Η πρώτη διορθωτική ΒΒ κρέμα για άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί!

Η Vichy παρουσιάζει τη νέα NORMADERM BB CLEAR και απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά! Καθαρή επιδερμίδα και μία αψεγάδιαστη, δροσερή και φωτεινή όψη; Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!

Η NORMADERM BB CLEAR λοιπόν είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες. Η πρώτη διορθωτική ΒΒ κρέμα για άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ