Η θαυματουργή Miracle Sleeping Cream της Garnier

04.03.2015
Για να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης, η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα από το 1ο πρωί και την αναπλάθει νύχτα με τη νύχτα! Για εμάς τις γυναίκες, η κούραση αποτελει πλεον το 1ο σημαδι γήρανσης. Σήμερα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο κοιμούνται λιγότερο και κουράζονται περισσότερο. Γι' αυτό η επιδερμίδα τους χρειάζεται ένα πρόγραμμα εντατικής και βαθιάς περιποίησης ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις της κούρασης που αποτυπώνονται στο πρόσωπό τους. Είναι μια κοινωνιολογική πραγματικότητα. Η Garnier έχει διαπιστώσει ότι, περισσότερο από τις ρυτίδες ή την απώλεια σφριγηλότητας, η κούραση αποτελεί το βασικό εχθρό των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Στον αγώνα ενάντια στην κούραση, όλα παίζονται τη νύχτα και για τον λόγο αυτό η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα. Η επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας συνδυάζεται με την ελαφριά υφή μιας κρέμας.
Για να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης, η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα από το 1ο πρωί και την αναπλάθει νύχτα με τη νύχτα!
Για εμάς τις γυναίκες, η κούραση αποτελει πλεον το 1ο σημαδι γήρανσης. Σήμερα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο κοιμούνται λιγότερο και κουράζονται περισσότερο. Γι' αυτό η επιδερμίδα τους χρειάζεται ένα πρόγραμμα εντατικής και βαθιάς περιποίησης ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις της κούρασης που αποτυπώνονται στο πρόσωπό τους. Είναι μια κοινωνιολογική πραγματικότητα. Η Garnier έχει διαπιστώσει ότι, περισσότερο από τις ρυτίδες ή την απώλεια σφριγηλότητας, η κούραση αποτελεί το βασικό εχθρό των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Στον αγώνα ενάντια στην κούραση, όλα παίζονται τη νύχτα και για τον λόγο αυτό η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα. Η επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας συνδυάζεται με την ελαφριά υφή μιας κρέμας.