Mythic Oil Serum de Force για ενδυνάμωση της τρίχας

17.03.2015
H σειρά Mythic Oil της L’Οréal Professionnel, εμπλουτίζεται με ένα ακόμα μυθικό προιόν. Το serum de force είναι το 1ο από το σπάσιμο, και την ενδυναμώνει από τις ρίζες έως τις άκρες, χαρίζοντας τους ένα μοναδικό άρωμα. Το serum de force είναι ένας ορός που προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο της κατά 93%.Επιπλέον, ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζα ως τις άκρες, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και να απολαύσεις το νέο προιόν, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη σειρά Mythic Oil. Για εντατική ενδυνάμωση της τρίχας εφάρμοσέ το στο σπίτι για 1 μήνα και θα δεις τη διαφορά!

H σειρά Mythic Oil της L’Οréal Professionnel, εμπλουτίζεται με ένα ακόμα μυθικό προιόν. Το serum de force είναι το 1ο από το σπάσιμο, και την ενδυναμώνει από τις ρίζες έως τις άκρες, χαρίζοντας τους ένα μοναδικό άρωμα.

Το serum de force είναι ένας ορός που προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο της κατά 93%.Επιπλέον, ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζα ως τις άκρες, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και να απολαύσεις το νέο προιόν, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη σειρά Mythic Oil. Για εντατική ενδυνάμωση της τρίχας εφάρμοσέ το στο σπίτι για 1 μήνα και θα δεις τη διαφορά!