6 λάθη ομορφιάς που τον ξενερώνουν

25.12.2016
Ναι στον αγαπημένο σου αρέσεις ακριβώς όπως είσαι και δεν το αμφισβητεί αυτό κανείς. Δεν αποκλείεται όμως πολλές φορές να κάνεις κάποια λάθη που σχετίζονται με την περιποίηση του προσώπου ή του σώματος σου που δεν του αρέσουν. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι αυτά για να ξέρεις! Επιμέλεια: Ε.Α.

Bάφεσαι δημόσια:

εντάξει κάποια στιγμή όταν είστε έξω δεν αποκλείεται να απλώσεις λίγο κραγιόν. Αν όμως το παρακάνεις τότε σίγουρα θα "χαλάσεις" την εικόνα που έχει για εσένα. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως πρέπει να πιστεύει πως δεν προσπαθείς πολύ και κυρίως συνέχεια, για να δείχνεις όμορφη. Αν θέλεις να φρεσκαριστείς προτίμησε να το κάνεις στο μπάνιο ή στο σπίτι.

Το ξύρισμα:

σίγουρα δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός πως οι άντρες λατρεύουν το απαλό δέρμα. Φρόντισε σωστά το σώμα σου και μην ξεχνάς την αποτρίχωση. Ειδικά τα πόδια σου αλλά και οι μασχάλες σου πρέπει να είναι πάντα καθαρές και χωρίς τρίχες. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά για τον σύντροφο σου από το μακιγιάζ σου. Εξάλλου πόσο νόημα έχει να έχεις το τέλειο σμόκι-άι αν οι μασχάλες σου είναι αξύριστες;

Υπερβολές:

όταν απλώνεις πολλές στρώσεις μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα σου καταφέρνεις ένα πράγμα: να σε κοιτάζει περίεργα. Το αποτέλεσμα είναι βλεφαρίδες που "κολλάνε" μεταξύ τους αφού αν απλώσεις πάνω από 2 στρώσεις εκείνος καταλαβαίνει -πέρα του ότι προσπαθείς πολύ για να του αρέσεις- πως το παρακάνεις με το μακιγιάζ σου. Προσπάθησε να μείνεις πιστή στο πιο φυσικό μακιγιάζ και δώσε το βάρος στα μάτια σου χωρίς όμως υπερβολές. Less is more ειδικά για το μακιγιάζ σου!

Κακοσμία στόματος και κίτρινα δόντια:

μην περιμένεις κάποιος άντρας να βρει ελκυστικά τα κίτρινα δόντια. Το ίδιο ισχύει και για την κακοσμία του στόματος. Σκέψου ποιο είναι το πρόβλημα. Μήπως είσαι καπνίστρια; Μήπως πρέπει να πλένεις πιο συχνά ή πιο σωστά τα δόντια σου; Καλό είναι να βρεις τι φταίει και να λύσεις το πρόβλημα. Όσο για το πώς θα κάνεις τα δόντια σου να είναι πιο λευκά μπορείς να ξεκινήσεις με μια οδοντόκρεμα που θα κάνει πιο φωτεινό το χαμόγελο σου και καλό είναι να έχεις μέσα στην τσάντα σου πάντα με μια μίνι οδοντόκρεμα για να τα βουρτσίζεις όποτε θέλεις, ακόμη και πριν το ραντεβού σας.

Υπερβολικό άρωμα:

Το άρωμα σου δηλώνει κάτι ιδιαίτερο για την προσωπικότητα σου. Αν όμως το παρακάνεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο. Σίγουρα σου αρέσει να μυρίζεις όμορφα αλλά λίγες σταγόνες από το άρωμα σου είναι ότι πρέπει για να μυρίζεις ωραία για τον καλό σου ή για να τον κάνεις να σε προσέξει. Και εδώ η υπερβολή δεν κάνει καλό. Βρες το άρωμα που σε κάνει να χαμογελάς και να αισθάνεσαι όμορφα και βάλε πίσω απο τ'αυτιά μια μικρή ποσότητα!

Ξηρό δέρμα:

Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αγγίζει κανείς και να χαϊδεύει το ξηρό δέρμα. Στα "σκληρά" σημεία του σώματος σου όπως οι αγκώνες και τα γόνατα -που το δέρμα είναι τραχύ και στην όψη αλλά και την αφή- πρέπει να δώσεις την προσοχή σου. Φρόντισε να ενυδατώσεις σωστά το δέρμα σου ειδικά σε αυτά τα σημεία με ενυδατικά αφρόλουτρα και κρέμες σώματος και δεν θα μπορεί να σταματήσει να σε χαϊδεύει ο καλός σου!