Tρελά σχέδια στα νύχια

03.08.2015
Από τα 3D σχέδια μέχρι το απλό ..."στόλισμα" , τα πολλά και διαφορετικά σχέδια στα νύχια είναι μόδα που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: να είναι εκκεντρικά. Από τα πολύχρωμα και διαφορετικά σχέδια που είδαμε στις κολεξιόν του Ashish μέχρι τα πολύχρωμα αλλά κλασικά σχέδια του οίκου Manish Arora αλλά και τα "στολισμένα" σχέδια των οίκων Betsey Johnson, The Blond και Libertine, τα νύχια είναι κανονικά έργα τέχνης! Ναι φυσικά το ίδιο ισχύει όχι μόνο για το μανικιούρ αλλά και για το πεντικιούρ σου το καλοκαίρι αφού τα... τρελά σχέδια είναι ζωηρά και λαμπερά όπως ακριβώς πρέπει. Φέτος όμως οφείλεις να τολμήσεις να εντυπωσιάσεις με εκκεντρικά σχέδια στο πεντικιούρ σου. Τι σημαίνει αυτό; Από περίεργα λουλούδια μέχρι και ματάκι, εσύ διαλέγεις τι σχέδια θα στολίσουν τα νύχια των ποδιών αλλά και των χεριών σου. Παρακάτω θα πάρεις απλά ιδέες!

Από τα 3D σχέδια μέχρι το απλό ..."στόλισμα" , τα πολλά και διαφορετικά σχέδια στα νύχια είναι μόδα που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: να είναι εκκεντρικά. Από τα πολύχρωμα και διαφορετικά σχέδια που είδαμε στις κολεξιόν του Ashish μέχρι τα πολύχρωμα αλλά κλασικά σχέδια του οίκου Manish Arora αλλά και τα "στολισμένα" σχέδια των οίκων Betsey Johnson, The Blond και Libertine, τα νύχια είναι κανονικά έργα τέχνης!

Ναι φυσικά το ίδιο ισχύει όχι μόνο για το μανικιούρ αλλά και για το πεντικιούρ σου το καλοκαίρι αφού τα... τρελά σχέδια είναι ζωηρά και λαμπερά όπως ακριβώς πρέπει. Φέτος όμως οφείλεις να τολμήσεις να εντυπωσιάσεις με εκκεντρικά σχέδια στο πεντικιούρ σου. Τι σημαίνει αυτό; Από περίεργα λουλούδια μέχρι και ματάκι, εσύ διαλέγεις τι σχέδια θα στολίσουν τα νύχια των ποδιών αλλά και των χεριών σου. Παρακάτω θα πάρεις απλά ιδέες!