Η σειρά BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional για λαμπερά μαλλιά με τριπλή προστασία!

24.06.2015
Η σειρά BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional και αυτό το καλοκαίρι σας θυμίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου και την αέρινη αύρα της θάλασσας χωρίς να ανησυχείτε για την περιποίηση των μαλλιών και την UV ακτινοβολία. Μαλλιά που ξεμπλέκονται εύκολα, ενυδατώνονται και είναι πιο πειθαρχημένα. Μία καταπληκτική και λαμπερή εμφάνιση με έναν τόσο απλό τρόπο… BC Sun Protect! Το καλοκαίρι και κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από την έκθεσή τους στον ήλιο και τις ακτίνες UV, το αλάτι, το χλώριο και το θαλασσινό νερό. Το αποτέλεσμα: ξηρά, θαμπά μαλλιά, ξεθωριασμένα χρώματα και ψαλίδα. Με τα προϊόντα της σειράς BC Sun Protect της BC Hairtherapy υπάρχει η λύση! Ο συνδυασμός φίλτρων UV με τη βιταμίνη Ε, την Τεχνολογία Amino Cell Rebuild και το έλαιο Monoï de Tahiti προσφέρει στα μαλλιά τριπλή προστασία από τις επιπτώσεις του ήλιου. Και η προστασία των μαλλιών συνεχίζεται με το αδιάβροχο Shimmer Oil με τα ιριδίζοντα πιγμέντα, που τους χαρίζει λαμπερό και sun-kissed look.

Η σειρά BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional και αυτό το καλοκαίρι σας θυμίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου και την αέρινη αύρα της θάλασσας χωρίς να ανησυχείτε για την περιποίηση των μαλλιών και την UV ακτινοβολία. Μαλλιά που ξεμπλέκονται εύκολα, ενυδατώνονται και είναι πιο πειθαρχημένα. Μία καταπληκτική και λαμπερή εμφάνιση με έναν τόσο απλό τρόπο… BC Sun Protect!

Το καλοκαίρι και κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από την έκθεσή τους στον ήλιο και τις ακτίνες UV, το αλάτι, το χλώριο και το θαλασσινό νερό. Το αποτέλεσμα: ξηρά, θαμπά μαλλιά, ξεθωριασμένα χρώματα και ψαλίδα.

Με τα προϊόντα της σειράς BC Sun Protect της BC Hairtherapy υπάρχει η λύση!

Ο συνδυασμός φίλτρων UV με τη βιταμίνη Ε, την Τεχνολογία Amino Cell Rebuild και το έλαιο Monoï de Tahiti προσφέρει στα μαλλιά τριπλή προστασία από τις επιπτώσεις του ήλιου. Και η προστασία των μαλλιών συνεχίζεται με το αδιάβροχο Shimmer Oil με τα ιριδίζοντα πιγμέντα, που τους χαρίζει λαμπερό και sun-kissed look.