Balms, κρέμες χεριών και νυχιών για θρέψη & ενυδάτωση με αρώματα που δεν ξεχνιούνται από την Roger & Gallet

08.08.2015
Από τον 19ο αιώνα, η Roger & Gallet χρησιμοποιεί τις πιο φίνες και σπάνιες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει φυτικά προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα και αίσθηση, ενώ για τη δημιουργία των αρωμάτων της επιλέγει πάντα τα πιο εκλεκτά αιθέρια έλαια και κορυφαίους αρωματοποιούς. Για κάθε ξεχωριστό άρωμά της, η Roger & Gallet δημιουργεί και την αντίστοιχη τελετουργία περιποίησης σώματος. Σε συνδυασμό με φυτικά έλαια, οι σειρές περιποίησης της Roger Gallet αποτελούν την πιο ιδανική φροντίδα θρέψης και ενυδάτωση για την επιδερμίδα. H σειρά περιποίησης των χεριών & νυχιών αποτελείται από 3 κρέμες: Fleur D’ Osmanthus, Rose & Sublime 2 balms: Fleur De Figuier & Bienfaits

Από τον 19ο αιώνα, η Roger & Gallet χρησιμοποιεί τις πιο φίνες και σπάνιες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει φυτικά προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα και αίσθηση, ενώ για τη δημιουργία των αρωμάτων της επιλέγει πάντα τα πιο εκλεκτά αιθέρια έλαια και κορυφαίους αρωματοποιούς.

Για κάθε ξεχωριστό άρωμά της, η Roger & Gallet δημιουργεί και την αντίστοιχη τελετουργία περιποίησης σώματος. Σε συνδυασμό με φυτικά έλαια, οι σειρές περιποίησης της Roger Gallet αποτελούν την πιο ιδανική φροντίδα θρέψης και ενυδάτωση για την επιδερμίδα.

H σειρά περιποίησης των χεριών & νυχιών αποτελείται από

3 κρέμες: Fleur D’ Osmanthus, Rose & Sublime

2 balms: Fleur De Figuier & Bienfaits