Η Neovadiol της Vichy για νεανική επιδερμίδα

10.09.2015
Τα Εργαστήρια Vichy, με την εξειδίκευσή τους στην υγεία της επιδερμίδας, εδώ και 80 χρόνια είναι κοντά σε κάθε σταδιο ζωής μιάς γυναίκας με σκοπό να αποκαλυφθεί η απόλυτη ομορφιά της. Εδώ και 80 χρόνια, μελετάμε τον διαφορετικό τρόπο ζωής των γυναικών και αναλύουμε τις ανάγκες τους προκειμένου να τις βοηθήσουμε να έχουν υγιή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Η εμμηνόπαυση, σημαντικό στάδιο στη ζωή των γυναικών, καθώς και οι πολλαπλές μεταβολές που αυτή επιφέρει στην επιδερμίδα έχουν επίσης μελετηθεί από τη Vichy. Όταν η Vichy δημιούργησε τη Neovadiol πριν από 15 χρόνια, υπήρξε η πρωτοπόρος μάρκα που εξειδικεύτηκε στις ανάγκες της επιδερμίδας με έλλειψη πυκνότητας, άνεσης, λάμψης και φρεσκάδας. Για πρώτη φορά, ένα καλλυντικό προϊόν αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης και της γήρανσης των ιστών, με στόχο την αποκατάσταση της άνεσης και της αυτοπεποίθησης των γυναικών. Σήμερα, η Vichy συνεχίζει να γράφει την ιστορία της Neovadiol και προχωρά ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, μελετώντας την επίδραση των ορμονών που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας. Έτσι, η Vichy δημιούργησε το πρώτο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της μεταμορφώνει όλες τις παραμέτρους που επηρρεάζουν την επιδερμίδα των γυναικών αποκαθιστώντας την νεανική της όψη.

Τα Εργαστήρια Vichy, με την εξειδίκευσή τους στην υγεία της επιδερμίδας, εδώ και 80 χρόνια είναι κοντά σε κάθε σταδιο ζωής μιάς γυναίκας με σκοπό να αποκαλυφθεί η απόλυτη ομορφιά της. Εδώ και 80 χρόνια, μελετάμε τον διαφορετικό τρόπο ζωής των γυναικών και αναλύουμε τις ανάγκες τους προκειμένου να τις βοηθήσουμε να έχουν υγιή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
Η εμμηνόπαυση, σημαντικό στάδιο στη ζωή των γυναικών, καθώς και οι πολλαπλές μεταβολές που αυτή επιφέρει στην επιδερμίδα έχουν επίσης μελετηθεί από τη Vichy. Όταν η Vichy δημιούργησε τη Neovadiol πριν από 15 χρόνια, υπήρξε η πρωτοπόρος μάρκα που εξειδικεύτηκε στις ανάγκες της επιδερμίδας με έλλειψη πυκνότητας, άνεσης, λάμψης και φρεσκάδας. Για πρώτη φορά, ένα καλλυντικό προϊόν αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης και της γήρανσης των ιστών, με στόχο την αποκατάσταση της άνεσης και της αυτοπεποίθησης των γυναικών.
Σήμερα, η Vichy συνεχίζει να γράφει την ιστορία της Neovadiol και προχωρά ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, μελετώντας την επίδραση των ορμονών που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας. Έτσι, η Vichy δημιούργησε το πρώτο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης
που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της μεταμορφώνει όλες
τις παραμέτρους που επηρρεάζουν την επιδερμίδα των γυναικών αποκαθιστώντας την νεανική της όψη.