Η μοναδική Ideal Body της Vichy

09.11.2015
Περίμενε τόσο καιρό το σώμα, τη δική του ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που θα του πρόσφερε μια ιδανική μεταμόρφωση. Κι αν υπήρχε μια σειρά περιποίησης για το σώμα που θα μπορούσε να υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά των προιόντων περιποίησης προσώπου; Αυτό θα ήταν ιδανικό! Η VICHY με οδηγό τα προιόντα περιποίησης προσώπου, δημιουργεί τη σειρά IDEAL BODY, μια ιδανική σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται στην προσδοκία όλων εκείνων των γυναικών που θέλουν να αισθανθούν επιτέλους καλύτερα, λάμποντας μέσα σε μια επιδερμίδα πιο σφριγηλή, πιο ενυδατωμένη, πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη! Με το IDEAL BODY η περιποίηση σώματος μπαίνει σε μια νέα εποχή. Την ιδανική! Η σειρά IDEAL BODY είναι ο νέος αγαπημένος φύλακας του σώματος, καθώς πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο, πολυτελή και αποτελεσματική σειρά σώματος που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που αναζητούν ενυδάτωση, ελαστικότητα, λείανση και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Περίμενε τόσο καιρό το σώμα, τη δική του ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που θα του πρόσφερε μια ιδανική μεταμόρφωση. Κι αν υπήρχε μια σειρά περιποίησης για το σώμα που θα μπορούσε να υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά των προιόντων περιποίησης προσώπου;

Αυτό θα ήταν ιδανικό!

Η VICHY με οδηγό τα προιόντα περιποίησης προσώπου, δημιουργεί τη σειρά IDEAL BODY, μια ιδανική σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται στην προσδοκία όλων εκείνων των γυναικών που θέλουν να αισθανθούν επιτέλους καλύτερα, λάμποντας μέσα σε μια επιδερμίδα πιο σφριγηλή, πιο ενυδατωμένη, πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη!

Με το IDEAL BODY η περιποίηση σώματος μπαίνει σε μια νέα εποχή. Την ιδανική!

Η σειρά IDEAL BODY είναι ο νέος αγαπημένος φύλακας του σώματος, καθώς πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο, πολυτελή και αποτελεσματική σειρά σώματος που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που αναζητούν ενυδάτωση, ελαστικότητα, λείανση και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.