To Under the Mistletoe εορταστικό make up look από τα INGLOT

06.12.2015
Για φέτος τα Χριστούγεννα, τα INGLOT προτείνουν το πιο θηλυκό και ταυτόχρονα γιορτινό Under the mistletoe make up look, συνδυάζοντας κατακόκκινα, ελκυστικά χείλη με μαύρο eyeliner και καφέ φωτοσκιάσεις. Το κλασικό, άκρως χριστουγεννιάτικο makeuplook αναβαθμίζεται με το AMC PurePigmentEyeshadow 115 που προσθέτει εντυπωσιακή λάμψη στο βλέμμα. Το lipstick 176 σε απόχρωση βαθύ κόκκινο συγκεντρώνει όλη την προσοχή και αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή για το βραδινό, εορταστικό μακιγιάζ των INGLOTlovers. Επισκεφθείτε το κατάστημα INGLOT της επιλογής σας και αφεθείτε στην εμπειρία των ΙΝGLOT make up artists για να αποκτήσετε το UndertheMistletoemakeuplook και να είστε makeupready αυτές τις γιορτές.

Για φέτος τα Χριστούγεννα, τα INGLOT προτείνουν το πιο θηλυκό και ταυτόχρονα γιορτινό Under the mistletoe make up look, συνδυάζοντας κατακόκκινα, ελκυστικά χείλη με μαύρο eyeliner και καφέ φωτοσκιάσεις.

Το κλασικό, άκρως χριστουγεννιάτικο makeuplook αναβαθμίζεται με το AMC PurePigmentEyeshadow 115 που προσθέτει εντυπωσιακή λάμψη στο βλέμμα. Το lipstick 176 σε απόχρωση βαθύ κόκκινο συγκεντρώνει όλη την προσοχή και αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή για το βραδινό, εορταστικό μακιγιάζ των INGLOTlovers. Επισκεφθείτε το κατάστημα INGLOT της επιλογής σας και αφεθείτε στην εμπειρία των ΙΝGLOT make up artists για να αποκτήσετε το UndertheMistletoemakeuplook και να είστε makeupready αυτές τις γιορτές.