Η νέα παλέτα σκιών Blushed Nudes Palette της Maybelline

30.01.2016
Η ομορφιά και το στυλ όλων των ΙΤ girls, που μοιάζει να το πετυχαίνουν χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, δεν ειναι πλέον κάτι τόσο άπιαστο με τη βοήθεια της νέας παλέτας σκιών απο την MAYBELLINE NEW YORK. Κάθε μια από τις 12 αποχρώσεις της,επιβεβαιώνει το γνωστό "less is more". Απλά και μόνο κοιτώντας τις street style stars, ή οποιοδήποτε νέο supermodel, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό: το οτι δεν προσπαθούν πολύ είναι αυτο που τις κάνει τόσο ελκυστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις σκιές: δείχνουν εξαιρετικά χωρίς να προκαλούν υπερβολή. Έτσι και η νέα παλέτα σκιών απο τη Maybelline New York, είναι ένας συνδυασμός απο ροζ και χρυσές χρωστικές που δημιουργούν το πιο ωραίο αποτέλεσμα και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Η ομορφιά και το στυλ όλων των ΙΤ girls, που μοιάζει να το πετυχαίνουν χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, δεν ειναι πλέον κάτι τόσο άπιαστο με τη βοήθεια της νέας παλέτας σκιών απο την MAYBELLINE NEW YORK. Κάθε μια από τις 12 αποχρώσεις της,επιβεβαιώνει το γνωστό "less is more".

Απλά και μόνο κοιτώντας τις street style stars, ή οποιοδήποτε νέο supermodel, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό: το οτι δεν προσπαθούν πολύ είναι αυτο που τις κάνει τόσο ελκυστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις σκιές: δείχνουν εξαιρετικά χωρίς να προκαλούν υπερβολή. Έτσι και η νέα παλέτα σκιών απο τη Maybelline New York, είναι ένας συνδυασμός απο ροζ και χρυσές χρωστικές που δημιουργούν το πιο ωραίο αποτέλεσμα και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.