Α/Κ'16: Κοτσίδες για μποξ

16.02.2016
Η τάση που κυριάρχησε στις καλοκαιρινές πασαρέλες θέλει το κεφάλι να είναι γεμάτο κοτσιδάκια ή κοτσίδες. Οι κοτσίδες που ξεκινούν από ψηλά στο κεφάλι και να καταλήγουν σε δύο κοτσιδάκια - που δεν αποκλείεται να είναι διαφορετικά σε μήκος και πάχος- ή άλλες φορές μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα κοτσιδάκια κοντά στη χωρίστρα. Τα κοτσιδάκια κατά μήκος της χωρίστρας ή κοντά της -πάνω ή κάτω από την χωρίστρα- είναι μια τάση που έχουμε δει στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήδη από την περασμένη σεζόν, όμως φέτος εξελίσσεται σε κυρίαρχο τρεντ. Τα μικρά κοτσιδάκια σε όλο το μήκος του κεφαλιού στις επιδείξεις του Valentino και οι μικρές γαλλικές κοτσιδούλες στα σόου του οίκου Desigual είναι στην ουσία ολόκληρο το χτένισμα.

Η τάση που κυριάρχησε στις καλοκαιρινές πασαρέλες θέλει το κεφάλι να είναι γεμάτο κοτσιδάκια ή κοτσίδες. Οι κοτσίδες που ξεκινούν από ψηλά στο κεφάλι και να καταλήγουν σε δύο κοτσιδάκια - που δεν αποκλείεται να είναι διαφορετικά σε μήκος και πάχος- ή άλλες φορές μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα κοτσιδάκια κοντά στη χωρίστρα.

Τα κοτσιδάκια κατά μήκος της χωρίστρας ή κοντά της -πάνω ή κάτω από την χωρίστρα- είναι μια τάση που έχουμε δει στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήδη από την περασμένη σεζόν, όμως φέτος εξελίσσεται σε κυρίαρχο τρεντ.

Τα μικρά κοτσιδάκια σε όλο το μήκος του κεφαλιού στις επιδείξεις του Valentino και οι μικρές γαλλικές κοτσιδούλες στα σόου του οίκου Desigual είναι στην ουσία ολόκληρο το χτένισμα.