H συλλεκτική έκδοση του PARIS PREMIÈRES ROSES

10.01.2016
ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Το Παρίσι κοιμάται. Μια ηλεκτρισμένη ροζ καρδιά φωτίζει τη βαθιά νύχτα, παρασύρετε από τη συγκίνηση της φωτεινής και παιχνιδιάρικης ενέργειας. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, καθοδηγείται από την υπόσχεση της αυγής. Αυτή η παριζιάνικη νύχτα αποκαλύπτει τις πρώτες αγκαλιές της αγάπης. Μια κίνηση ελευθερίας, τόσο απόλυτη, τόσο έντονη όσο το μαύρο χρώμα που έχει επιλεγεί για να ντύσει αύτη τη συλλεκτική έκδοση του PARIS PREMIÈRES ROSES 2016.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Το μαύρο, δίνει τη θέση του στα χρώματα και στο φως των ζεστών και τρυφερών ημερών: αυτή η καλλιτεχνική δήλωση υπερβαίνει την ανοιξιάτικη φρεσκάδα που έχει ποτέ ενσωματωθεί στο άρωμα PARIS από τη στιγμή της δημιουργίας του, το 1983.

Το έντονο μαύρο χρώμα του θρυλικού μπουκαλιού, πολύπλευρο, σαν ένα πολύτιμο κόσμημα, διακοσμείται από πολλά λαμπερά λευκά αστέρια και υπέροχες καρδιές που δονούνται σε ένα στροβοσκοπικό ρυθμό.

Το ροζ δημιουργεί μια πραγματική αντίθεση με τα εντυπωσιακά μαύρα και λευκά σχέδια του μπουκαλιού. Αυτός το καλλιτεχνικά σχεδιασμένος Γαλαξίας προσφέρει μια υψηλής ραπτικής ποπ πινελιά στην συλλεκτική έκδοση του PARIS PREMIÈRES ROSES 2016.

Μέσα από το απίστευτο μονοπάτι της αγάπης, το νέο συλλεκτικό άρωμα αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Το αύριο είναι βέβαιο πως θα είναι σύγχρονο και λαμπερό.

ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ

Την αυγή, τα πρώτα τριαντάφυλλα της άνοιξης λάμπουν και ενισχύουν τη γλυκύτητα της ατμόσφαιρας. Εμποτισμένη με φως, αυτό η μοναδική ανθοδέσμη περιμένει ανυπόμονα να ξεδιπλωθεί.

Η άγρια νεότητα της συμφωνίας κυνόροδου, η πουδρέ απαλότητα των φύλλων βιολέτας και η πράσινη φρεσκάδα των νοτών του Neroli, ξυπνούν τις αισθήσεις.

Η απόλυτη ενσάρκωση του έρωτα. Η δύναμη του Δαμασκηνού Τριαντάφυλλου μετριάζεται από τις καθαρές πράσινες νότες του κρίνου και τις απαλές μεταξένιες συμφωνίες παιώνιας.

Ένα απαλό αισθησιακό μείγμα σανταλόξυλου και συμφωνίας white musk, συνοδεύουν το διαρκές αποτύπωμα αυτής της ανοιξιάτικης νύχτας.

Το ένστικτο του θηλυκού, ταξιδεύει μέσα στη νύχτα για να αποκαλύψει το ξύπνημα της αυγής. Όλα γίνονται πεντακάθαρα. Όλα λάμπουν.