Διώξε την κυτταρίτιδα και βρες την αυτοπεποίθηση σου

01.06.2016
Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν φτάσει και εσύ όταν κοιτάζεις το σώμα σου στον καθρέφτη βλέπεις πρώτα απ'όλα τον μεγαλύτερο εχθρό σου που δεν είναι άλλος από την “ενοχλητική” κυτταρίτιδα. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν πρέπει να είναι ένα εμπόδιο στο λείο και αψεγάδιαστο δέρμα της περιοχής πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να την περιορίσεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Τι είναι η κυτταρίτιδα:

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας αυτοπεποίθησης -που μας βάζει να καλύπτουμε τα πιο ελκυστικά σημεία του κορμιού μας όπως την κοιλιά και τους γλουτούς ακόμη και στην παραλία- χρειάζεται την κατάλληλη αντιμετώπιση για να περιοριστεί έτσι ώστε να νιώσουμε ακόμη πιο όμορφα με το σώμα μας.

Συγκεκριμένα όπως λένε οι ειδικοί πρόκειται για μια πολύπλευρη διαταραχή της αποθήκευσης του λιπώδους ιστού, για την οποία όμως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

Γενικά η κυτταρίτιδα μπορεί να είναι κληρονομική σε ένα βαθμό αλλά αν καταφέρεις να καταναλώνεις σε μικρές ποσότητες αναψυκτικά και λιπαρές τροφές αλλά και αυξήσεις την κατανάλωση νερού και να εντάξεις τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά στην διατροφή σου τότε σίγουρα θα δεις αποτέλεσμα.

Για να ενισχύσεις την προσπάθεια σου όμως όλα τα παραπάνω δεν αρκούν αφού το βασικό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να κρατάς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη αλλά κυρίως να διαλέξεις την κατάλληλη κρέμα που θα καταφέρει να κάνει λιγότερο εμφανή την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην περιφέρεια της κοιλιάς και των γλουτών σου σμιλεύοντας την όψη ολόκληρου του κορμιού σου. Εξάλλου αυτό θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και θα νιώσεις υπέροχα με το σώμα σου!

Ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια σου αυτή είναι εδώ! Η σειρά bioten CELLUFIGHT υποδέχεται το νέο της μέλος, το Cellufight Cryo-Sculpt Gel! Ένας ισχυρός αλλά και δροσερός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων αλλά και ενεργών συστατικών που συντελεί στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών, τονώνοντας την γυναικεία αυτοπεποίθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποια είναι η δράση του συγκεκριμένου gel;

Το συγκεκριμένο gel προκαλεί μία έντονη ψυκτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά, βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από την υπερβολική κατακράτηση υγρών, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει την απαλή και λαμπερή.

Το SLIMBOOST3, ένας δυνατός συνδυασμός με φυσική προέλευση, εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα.

  1. Καταπραΰνει την φλεγμονή που προκαλείται στο λιπώδη ιστό, βοηθώντας στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».
  2. Βοηθά στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
  3. Βοηθά τα λιποκύτταρα να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα.

*βάσει αποτελεσμάτων δοκιμών in vitro

Το Guarana, ένα εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, βοηθά στην ενεργοποίηση της μικρό-κυκλοφορίας για ένα δέρμα που ακτινοβολεί. Παράλληλα, το εκχύλισμα από Θαλάσσια Φύκια βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο. Τέλος, η Βιταμίνη Ε προσφέρει στο δέρμα μία απαλή και λεία όψη.

Ας μιλήσουν οι αριθμοί...

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!*

Μετά από 4 εβδομάδες:

  • Η περιφέρεια των γλουτών μειώνεται έως και 2 εκ.

  • Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώνεται έως και 4 εκ.

  • Ορατή μείωση της όψης ‘φλοιού πορτοκαλιού’

*Κλινικός έλεγχος και αυτό-αξιολόγηση, 51 γυναίκες, 2 εφαρμογές την ημέρα