3 κινήσεις-ματ για την ομορφιά σου πριν την παραλία

05.07.2016
Ο απόλυτος καλοκαιρινός μήνας δεν είναι άλλος από τον Ιούλιο και αυτό γιατί οι βουτιές στην παραλία δίνουν και παίρνουν. Πριν όμως ετοιμαστείς για μακροβούτια ακολούθησε τις παρακάτω κινήσεις ματ για να εξασφαλίσεις και την ομορφιά σου!

Κίνηση πρώτη:

Το κρύο ντους:

Πριν ετοιμαστείς για βουτιές στην παραλία καλό είναι να μπεις για λίγο μέσα στη ντουζιέρα σου. Έτσι προετοιμάζεις τέλεια την επιδερμίδα σου για την παραλία. Ένα απαλό απολεπισιτκό προϊόν θα κάνει τέλεια δουλειά και θα αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή και έτοιμη για μαύρισμα!

Κίνηση δεύτερη:

Ενυδάτωση! Ναι φυσικά και θα απλώσεις το αντηλιακό σου ξανά και ξανά στην παραλία όμως το βασικό που πρέπει να σκεφτείς όταν είσαι ακόμη σπίτι είναι να φροντίσεις να ενυδατώσεςι την επιδερμίδα σου σε βάθος. Δεν αποκλείεται να αφυδφατωθεί το δέρμα σου από το αλάτι και την έκθεση στον ήλιο και καλό είναι να έχεις φροντίσει για αυτό.

Κίνηση τρίτη:

Χείλη για φίλημα! Φυσικά και έχεις φροντίσει να απλώσεις στο σώμα σου την αντηλιακή σου κρέμα όπως και στο πρόσωπό σου όμως τι γίνεται με τα ευαίσθηατα χείλη σου; Μην τα ξεχνάς και άπλωσέ τους το αντηλιακό που έχουν ανάγκη για να μην ξεραθούν και ξεφλουδίσουν και όχι μια μόνο αλλά πολλές φορές ξεκινώντας από πριν την έκθεση στον ήλιο!

Τι θα κάνεις στην παραλία: Ένα πίλινγκ σώματος με άμμο και θαλασσινό νερό

Είναι απλό! Κάτσε στην άκρη της θάλασσας. Πάρε λίγη από την υγρή άμμο και άρχισε το μασάζ στην επιδερμίδα σου, από τα πέλματα μέχρι τον κορμό. Αν έχεις πρόβλημα τοπικού πάχους, καλό είναι να επιμείνεις σε αυτές τις περιοχές μέχρι η επιδερμίδα να αποκτήσει ένα απαλό ροζ χρώμα, αλλά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, με ευρυαγγείες, καλύτερα να μην επιμείνες. Αν είναι ξηρή, αντί για θαλασσινό νερό, συνδύασε την άμμο με ένα αντηλιακό λάδι.