H ολοκληρωμένη σειρά Pure Active Intensive Charcoal της Garnier εξαφανίζει τις ατέλειες

03.07.2016
Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Garnier Pure Active προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες εφηβικής και νεαρής ηλικίας αποτελεσματικές λύσεις για καθαρή, υγιή επιδερμίδα με λιγότερες ορατές ατέλειες. Εστιάσαμε ιδιαίτερα στη χρηστικότητα ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα όλα-σε-ένα και εύκολα στη χρήση, όπως το βουρτσάκι απολέπισης και το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν της εταιρείας, με δράση 3-σε-1: καθαρισμός, απολέπιση και μάσκα.

Νέο PureActive Intensive για το 2016! Δύο δεκαετίες αργότερα, ανανεώνουμε τη σειρά PureActive Intensive που είναι αφιερωμένη στους εφήβους: μια ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και φροντίδας που καταπολεμά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα για όμορφη, υγιή επιδερμίδα

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ!

Η νέα σειρά Pure Active Intensive Charcoal συνδυάζει τη δύναμη του εκχυλίσματος μύρτιλου και τον δραστικό καθαρισμό του ενεργού άνθρακα με το σαλικυλικό οξύ για να συμπληρώσει την απόδοση αυτών των φυσικών συστατικών. Η σειρά Pure Active Intensive περιλαμβάνει ένα τζελ καθαρισμού και ένα προϊόν 3-σε-1 για ολοκληρωμένη περιποίηση που φέρνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση και των πιο επίμονων στιγμάτων, ώστε να προσφέρει σε άντρες και γυναίκες σε όλον τον κόσμο την όμορφη επιδερμίδα που τους αξίζει.