Η ARTISTRY παρουσιάζει το άρωμα Flora Chic

12.10.2016
Το Artistry Flora Chic με αυτό, επίσης, το μοναδικά κομψό μπουκάλι, σχεδιάστηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από τον διάσημο creative director του Select World, Olivier Van Doorne. Το καπάκι του μπουκαλιού και μόνο αποτελείται από είκοσι διαφορετικά κομμάτια, και είναι δημιουργημένο με μια προσωπική πινελιά από 28 καλλιτέχνες.

Φανταστείτε η κομψότητα να είχε μυρωδιά – μια έκφραση του εαυτού σου χωρίς να χρειάζεται να πεις τίποτα. Για πρώτη φορά, η πρωτοπόρος στην υψηλή ποιότητα περιποίηση της επιδερμίδας και καλλυντικών εταιρεία, Artistry™, παρουσιάζει το άρωμα Artistry Flora Chic™, ένα πολυτελές eau de parfum, που θυμίζει αυτή τη χάρη, την κομψότητα και την ανάλαφρη επιτήδευση, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή πρώτη εντύπωση.

Το Artistry Flora Chic™ δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Artistry™ από τον αναγνωρισμένου κύρους Οίκο Αρωμάτων Givaudan, που βρίσκεται στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Ένας παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία αρωμάτων, του οποίου τα αρώματα έχουν αποτελέσει τις πιο περιζήτητες μυρωδιές σε όλο τον κόσμο για παραπάνω από 250 χρόνια.

Ο αποκλειστικός συνδυασμός από τις νότες, που συνθέτουν το Artistry Flora Chic™, είναι εμπνευσμένες από το θρυλικό κήπο Les Jardins De Bagatelle του Παρισιού. Εκεί όπου, τα χιλιάδες τριαντάφυλλα που γεμίζουν με αρώματα τον αέρα, ενέπνευσαν τον αρωματοποιό για να δημιουργήσει μια μοντέρνα σύνθεση από χαρακτηριστικές μυρωδιές λουλουδιών με μια νότα από αφρώδη εσπεριδοειδή.

Οι νότες που συνθέτουν το Artistry Flora Chic™ περιλαμβάνουν:

  • Τη Γαλλική Κλημεντίνη – μια υψηλή νότα από εσπεριδοειδή με ίχνη από άνθη μανταρινιών και τη φρεσκάδα των πορτοκαλιών

  • Το Τριαντάφυλλο της Βουλγαρίας – μια μεσαία νότα, που αποτελεί την καρδιά του αρώματος, άμεσα απαλή και με βάθος, αισθησιακή και γλυκιά

  • Το Ylang Ylang της Μαδαγασκάρης – η βασική νότα η οποία είναι φρουτώδης, γλυκιά, κρεμώδες λουλουδάτη, με εξωτικές και γήινες αποχρώσεις

«Το Artistry Flora Chic™ αποτελεί μία πρωτοπορία στον τομέα των αρωμάτων. Κάθε στοιχείο – από τις μαγευτικές νότες στο μπουκάλι, στις εντυπωσιακές φωτογραφίες για την καμπάνια και παραπέρα» είπε η Kim Malewitz, Director of Global Beauty Marketing της Amway.

Το Artistry Flora Chic αποτελεί μία τέλεια πινελιά στο καθημερινό σου πρόγραμμα ομορφιάς.

Το Artistry Flora Chic™ με ενδεικτική τιμή πώλησης στα 75.06€ (50ml) θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2016.

Τα προϊόντα της Artistry™ πωλούνται αποκλειστικά μέσω των διανομέων της Amway. Μπορείτε να επισκεφτείτε www.amway.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για να βρείτε έναν διανομέα.