Το επετειακό KORRES L’ Eau De Parfum 20

10.10.2016
Αιώνιο σύμβολο ομορφιάς. Χαρακτηριστικό άρωμα. Το πιο δημοφιλές λουλούδι στον κόσμο. Για την ΚΟΡΡΕΣ, το Τριαντάφυλλο είναι συνώνυμο της ιστορίας της - μία διαχρονική έμπνευση, ένας μύθος, η αφετηρία της διαδρομής της.

Τιμώντας το ταξίδι 20 ετών της μάρκας, το Τριαντάφυλλο μεταμορφώνεται αυτή τη φορά στην καρδιά δύο limited edition αρωμάτων. KORRES L’ Eau De Parfum 20 - ο τρόπος που η ΚΟΡΡΕΣ ερμηνεύει, μέσα από μία νέα, σύγχρονη ανάγνωση, την πιο μυστικιστική αρωματική συμφωνία του σαγηνευτικού λουλουδιού.

Με επίκεντρο τη ρομαντική πλευρά του Ρόδου, για εκείνη, οι αέρινες νότες του κόκκινου άνθους συναντούν τη γλυκύτητα της Βανίλιας. Ποιητική αρμονία από βελούδινα αρώματα, ένας ύμνος στη θηλυκότητα και ευαισθησία που ολοκληρώνεται με τη φρεσκάδα της Παιώνιας και του Βερίκοκου. Το Τριαντάφυλλο αποκαλύπτει την πιο σκοτεινή πλευρά του στο άρωμα για εκείνον. Σύνθεση που εστιάζει στο δυναμισμό, στον αρρενωπό αισθησιασμό του άνθους, καθώς αποκτά τραχύτητα και βάθος μέσα από τις εκρηκτικές νότες Whiskey και το ζεστό, oriental προφίλ του Κεχριμπαριού. Μία αναπάντεχη τροπή προς την ξυλώδη κατεύθυνση στην κορυφή της αρωματικής πυραμίδας, συνδυασμός δύναμης και τρυφερότητας.

Ο σχεδιασμός του επετειακού αρώματος ΚΟΡΡΕΣ ομοίως εκλεπτυσμένος - λεπτομέρειες του λουλουδιού δημιουργικά κρυμμένες και η ανάγλυφη μορφή του πάνω στις λιτές, λευκές επιφάνειες του πολυτελούς κουτιού δηλώνουν την έμπνευση, την κομψότητα, το χαρακτήρα του αρώματος. Το μαύρο μπουκάλι κρύβει την ιδιαίτερη ποιότητά του. Χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη μοναδικότητα των νέων L’ Eau De Parfum 20.