Η νέα respectissime multi-dimensions mascara για ευαίσθητα μάτια

28.10.2016
Τα ευαίσθητα μάτια έχουν τώρα τη δική τους mascara με πολλαπλά αποτελέσματα! Οι γυναίκες με ευαίσθητα μάτια νιώθουν συχνά το αίσθημα ξηρότητας, ενώ τα μάτια τους δακρύζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχουν κουρασμένη όψη. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ρύπανση, οι αλλεργίες, η εργασία σε υπολογιστή ή ακόμη και παρενέργειες από θεραπείες φαρμάκων αποτελούν τις βασικές αιτίες που αυξάνουν την ευαισθησία των ματιών & κάνουν τις βλεφαρίδες πιο αραιές & αδύναμες. Η χρήση μάσκαρας, του νούμερο 1 προϊόντος μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται το 90% των γυναικών1, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο αυτό τo δυσάρεστο συναίσθημα.

Σύμφωνα με έρευνες της La Roche-Posay, οι γυναίκες που ψάχνουν για μάσκαρα online, προτιμούν προϊόντα ικανά να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όγκο και μήκος και ταυτόχρονη προστασία από ερεθισμούς για τα ευαίσθητα μάτια. Τα εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένες λύσεις για το μακιγιάζ του ευαίσθητου δέρματος, που συνδυάζουν ομορφιά, προστασία και διάρκεια και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Αυτή τη φορά, η La Roche-Posay πάει ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας τη νέα Respectissime Multi-Dimensions Mascara, την καινοτομική mascara, με εξειδικευμένη σύνθεση για ευαίσθητες & αραιές βλεφαρίδες και ειδικό βουρτσάκι υψηλής ακρίβειας, για να προσφέρει όγκο, μήκος & διαχωρισμό ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια από τις εξωτερικές επιθέσεις.

RESPECTISSIME MULTI-DIMENSIONS MASCARA Η Respectissime Multi-Dimensions Mascara χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα και εξασφαλίζει εύκολη και απαλή εφαρμογή, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Με ελεγμένη ανοχή σε 300 γυναίκες με ξηρά ή ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για ευαίσθητα μάτια

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ

* Στο 1ο δευτερόλεπτο: Βλεφαρίδες ορατά πιο έντονες και διαχωρισμένες, χάρη στην τεχνολογία Exten-Lash Techno, με πολυμερή που κολλάνε μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων.

* 16 ώρες άνεση: Μέγιστη άνεση, χάρη στην περιεκτικότητά της σε χρωστικές υψηλής καθαρότητας, που μιμούνται το φυσικό δακρυϊκό υγρό.

* Σε 2 εβδομάδες: Οι βλεφαρίδες είναι πιο ενδυναμωμένες και προστατευμένες ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, χάρη στην αργινίνη στη

σύνθεσή της.

ΝΕΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Όγκος και Διαχωρισμός: 330 λεπτές ακίδες για εφαρμογή από τη ρίζα και 252 μεγάλες ακίδες

Μέγιστη Ανοχή: Διάμετρος και στρόγγυλες ακίδες, που σέβονται και δεν ερεθίζουν τα βλέφαρα.

Κι όταν η ευαισθησία δεν περιορίζεται μόνο στα μάτια;

Το 61% των γυναικών χρησιμοποιεί foundation κατά μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα και αναζητά φυσικό αποτέλεσμα & υψηλή κάλυψη των ατελειών. Η La Roche-Posay προτείνει τα foundations σε μορφή compact πούδρας, που δεν βαραίνουν και παράλληλα αφήνουν ένα ματ αποτέλεσμα. To Toleriane Teint Mineral Compact Powder με SPF 25 χαρίζει άψογη κάλυψη ακόμα και των παραμικρών ατελειών, προσφέρει ομοιομορφία, χωρίς το ανεπιθύμητο εφέ μάσκας και ταυτόχρονα δρα διορθωτικά ακόμα και για το δέρμα με τάση ακμής. Επιπλέον, το Toleriane Teint Compact Cream με SPF 35 , με πιο κρεμώδη και λεπτή υφή, είναι ιδανικό για όσες επιθυμούν κάλυψη των προσωρινών ή μόνιμων ατελειών του ξηρού έως πολύ ξηρού δέρματος.

TOLERIANE TEINT MINERAL COMPACT POWDER ME SPF 25

Eξασφαλίζει ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μειώνει τις ατέλειες και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση καθαριότητας:

* Ο Περλίτης στη σύνθεσή του απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα τη στιγμή που παράγονται

* Δεν φράζει τους πόρους

* 1 μήνα μετά, η ποιότητα του δέρματος είναι αισθητά βελτιωμένη, ενώ οι ατέλειες έχουν μειωθεί κατά 60%

ww.larocheposay.gr facebook.com/LaRochePosayGreece