Το μακιγιάζ του Yves Saint Laurent για τις γιορτές

02.11.2016
Μια έκρηξη αστεριών, μια ωδή στη λάμψη, ένα μακιγιάζ εορταστικό! Διαφορετικό από ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα! Προετοιμαστείτε για κάτι ανατρεπτικό, σέξι, και πολύ YSL Beauté.

«Ήθελα το glamour να ξαναγίνει διασκεδαστικό και όλα να μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα, έτσι ώστε ακόμη και το μακιγιάζ να μοιάζει με πάρτι. Αυτό, εξάλλου, δεν είναι και όλο το νόημα της γιορτινής περιόδου;» Lloyd Simmonds, Διευθυντής Δημιουργικού για το Μακιγιάζ στην YSL Beauté

Περιγραφή Προϊόντος Ενδεικτική Τιμή Marketing*

ΠΑΛΕΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH 93,50 €

COUTURE EYE JEWELS ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH 30,40€

ROUGE PUR COUTURE ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH 35,40€

TOUCHE ÉCLAT ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH 41,60€

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

Μια έκρηξη αστεριών, μια ωδή στη λάμψη, ένα μακιγιάζ εορταστικό! Διαφορετικό από ό,τι

ξέραμε μέχρι σήμερα! Προετοιμαστείτε για κάτι ανατρεπτικό, σέξι, και πολύ YSL Beauté.

«Η ιδέα πίσω από αυτό το αποκλειστικό εορταστικό look ήταν να αναθεωρήσουμε την

πεπαλαιωμένη νοοτροπία που προστάζει την εξαντλητική εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων

καλλυντικών προϊόντων, μόνο και μόνο επειδή έφτασε ξανά εκείνη η περίοδος του έτους.

Ήθελα το glamour να ξαναγίνει διασκεδαστικό και όλα να μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα,

έτσι ώστε ακόμη και το μακιγιάζ να μοιάζει με πάρτι. Αυτό, εξάλλου, δεν είναι και όλο το

νόημα της γιορτινής περιόδου;»

Lloyd Simmonds, Διευθυντής Δημιουργικού για το Μακιγιάζ στην YSL Beauté

Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΛΕΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH

Είναι χρυσή; Ή μήπως ασημένια; Σπάζοντας τους κανόνες για άλλη μια φορά με αυτήν την πολυπόθητη, αστραφτερή, κομψότατη παλέτα μακιγιάζ, γεμάτη με τα απαραίτητα χρώματα της εορταστικής περιόδου, η YSL Beauté αποδεικνύει ότι ο εκρηκτικός συνδυασμός του χρυσού και του ασημί μπορεί να οδηγήσει σε ένα ασυνήθιστο αλλά άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα ακόμη και εξωτερικά, η παλέτα περιέχει μια συλλογή εύχρηστων αποχρώσεων και υφών, στις οποίες περιλαμβάνονται ένα highlighter με ροζ και χρυσούς τόνους βάσης· τέσσερις νέες σκιές ματιών σε αποχρώσεις του δαμασκηνί, του χρυσού, του μπρονζέ και του ροζ μεταλιζέ· και δύο χρώματα χειλιών, ένα υπέροχο nude και ένα εντυπωσιακό κόκκινο. Όντας εξοπλισμένη και με τα απαραίτητα απλικατέρ, αυτή η κομψή και συνάμα πρακτική παλέτα θα συντροφεύσει τις γυναίκες όπου κι αν βρίσκονται.

Ε/ Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το μακιγιάζ μας από πρωινό σε βραδινό με αυτήν την παλέτα;

«Είναι πανεύκολο. Δώστε ένταση σε ένα απλό, καθημερινό look –παραδείγματος χάριν μπεζ- καφέ χρώματα στα μάτια και nude χείλη– βάζοντας λίγο χρυσό στο άνω βλέφαρο και κάτω από το φρύδι, και, στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας τα μάτια σας με τη δαμασκηνί σκιά. Εφαρμόστε το highlighter κατά μήκος των ζυγωματικών σας, έπειτα επιλέξτε είτε ένα πιο εντυπωσιακό look με κόκκινα χείλη είτε ένα πιο απλό στιλ με το πάντα κομψό nude χρώμα.»

Lloyd Simmonds

COUTURE EYE JEWELS ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH

Παίξτε με τους δικούς σας κανόνες. Σαγηνεύστε, μην συμβιβάζεστε. Σας παρουσιάζουμε τα δύο σετ των ειδικά σχεδιασμένων, αυτοκόλλητων eye liners με κρυστάλλους, που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε ενώ εφαρμόζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές (κολλήστε, αφαιρέστε, και κολλήστε ξανά). Το ένα σετ περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μαύρων eye liners με ασημένιους κρυστάλλους για έντονο, smoky βλέμμα με μια αστραφτερή πινελιά· και το άλλο ένα ζευγάρι χρυσών eye liners με χρυσαφένιους κρυστάλλους για λαμπερό και τολμηρό look. Σαν τελευταία πινελιά, ένα κόσμημα, μια αναπάντεχη έκπληξη: τέσσερα διακοσμητικά αστέρια και τέσσερα φεγγάρια που μπορείτε να κολλήσετε στο πρόσωπό σας μεμονωμένα ή όλα μαζί. Όπως και να ‘χει, θα σας κάνουν να λάμψετε.

Ε/ Μπορούν να εφαρμοστούν πάνω από το μακιγιάζ;

«Τα διακοσμητικά αυτά είναι πραγματικά πανέμορφα, καθώς δίνουν στο μακιγιάζ μια αστραφτερή πινελιά σαν κόσμημα. Εφαρμόζονται άψογα κάτω από το κόκαλο του ματιού ή κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων, δίνοντας ένταση στο eyeliner που μπορεί να έχετε ήδη βάλει. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν έχουν εφαρμοστεί πάνω από μια σκιά ματιών σε μορφή σκόνης παρά πάνω από μια κρεμώδη σκιά. Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Μετά από μερικές εφαρμογές η κόλλα θα φύγει, όμως εφαρμόζονται εξίσου καλά και με κόλλα βλεφαρίδων.» Lloyd Simmonds

ROUGE PUR COUTURE ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH

Είναι το κραγιόν που σας ντύνει και ακτινοβολεί με την δική του εμφάνιση. Εξωτερικά, μια βροχή αστεριών, χρυσαφένια και ασημένια πεφταστέρια κοσμούν τη θήκη. Εσωτερικά, το εμβληματικό κραγιόν μεταμορφώνεται σε ένα ξεχωριστό, μοναδικό δώρο, χάρη στο υπέροχο αστέρι που έχει χαραχθεί στην κηρώδη επιφάνεια. Κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια και nude, ένα ροζ κόκκινο και ένα στο χρώμα του σάπιου μήλου: οι rock-stars αυτής της συλλογής. Με πλούσια, κρεμώδη υφή και έντονο, πλούσιο χρώμα, είναι μια εντυπωσιακή σειρά –οι αποχρώσεις αυτές, κυκλοφορούν σε συσκευασίες συλλεκτικής έκδοσης.

TOUCHE ÉCLAT ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ SPARKLE CLASH

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε κάποια γυναίκα που δεν μπορεί να αποχωριστεί το Touche Éclat της – αυτό το μαγικό ραβδάκι που φωτίζει, βελτιώνει και τονίζει την επιδερμίδα για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Τώρα κυκλοφορεί σε νέα συλλεκτική έκδοση, σε μια αστραφτερή συσκευασία, στολισμένη με χρυσές και ασημένιες νιφάδες, για να κάνει την καθημερινή σας ομορφιά λίγο πιο ξεχωριστή.