Λάμψε φέτος τις γιορτές με τα απαραίτητα από τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις της 3INA

15.11.2016
Η 3INA (προφέρεται «MINA»), το ανατρεπτικό brand ομορφιάς, έχει καταφέρει μετά το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο, να εξαπλώσει την τολμηρή της ταυτότητα μέσα σε μόνο λίγους μήνες, σε πάνω από 7 χώρες! Το αποτέλεσμα; Το «it» make-up trend όλων των γυναικών!

Αυτά τα Χριστούγεννα, το τολμηρό brand μάς εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά και προτείνει τις πιο λαμπερές εμφανίσεις στο μακιγιάζ για αξέχαστα γιορτινά looks. Λάμψη στο πρόσωπο, εντυπωσιακά μάτια, έντονα κόκκινα χείλη και νύχια είναι εκείνα που κυριαρχούν την περίοδο των εορτών και η 3INA προσκαλεί όλες τις beauty addicts να φανούν τολμηρές, να παίξουν με τα χρώματα και να αφεθούν στη μαγεία των εορτών!

The Christmas Essentials!

The Color Kajal

Οι γιορτές είναι η τέλεια εποχή να αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και να πειραματιστείτε! Με το νέο Color Kajal από τη 3INA κάθε γυναίκα μπορεί να παίξει με τα χρώματα και να τολμήσει διαφορετικές εμφανίσεις. Από golden brown και έντονο πράσινο μέχρι απαλό γκρι και μπλε, με αυτό το μολύβι αρκεί μία κίνηση για να μεταμορφώσετε ένα απαλό πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό Χριστουγεννιάτικο glamorous & rock!

The Nail Polish

Τα 3INA Nail Polish χαρίζουν υπέροχα άκρα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και glossy αποτέλεσμα που διαρκεί! Για τα Χριστούγεννα, η 3ΙΝΑ προτείνει την απόχρωση 145, που θα κάνει ακόμη και τις πιο διστακτικές να υποκύψουν στο λαμπερό κόκκινο χρώμα της!

The Highlighter

Το 3INA Highlighter είναι το απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ για κάθε γυναίκα που θέλει να επιτύχει πρόσωπο που ακτινοβολεί! Η απόχρωση 201 είναι η ιδανική για να προσθέσετε glamοrous πινελιές στα Χριστουγεννιάτικα looks σας.

The Longwear Lipstick

Με την απόχρωση 500 του Longwear Lipstick της 3ΙΝΑ, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη σας θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα! Κατακόκκινο, ζωηρό και απίστευτα σταθερό, αυτό το κραγιόν δεν φεύγει «ποτέ» και θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σας στα πάρτυ των Χριστουγέννων!

#3INA 3INA.com /

https://www.facebook.com/3INA /

https://www.instagram.com/3INA/