Χαμός με τα βιβλία για Βοσκόπουλο - Αγγελόπουλο

14.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, επανήλθε στη μόδα η "μανία της έκδοσης βιογραφιών" και ήδη τα δύο πρώτα δείγματα έχουν κάνει μεγάλο σουξέ τόσο στον Τύπο, όσο και στην τηλεόραση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επανήλθε στη μόδα η "μανία της έκδοσης βιογραφιών" και ήδη τα δύο πρώτα δείγματα έχουν κάνει μεγάλο σουξέ τόσο στον Τύπο, όσο και στην τηλεόραση. Το πρώτο βιβλίο είναι για τον Τόλη Βοσκόπουλο γραμμένο με πολλή... αγάπη από την αδελφή του Παναγιώτα και τον γιο της Αποστόλη. Ο τίτλος του εν λόγω "λογοτεχνήματος" είναι "Χωρίς της έγκριση μου" κι εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο μεγάλος αοιδός δεν ενέκρινε το... συγγραφικό εγχείρημα της αδελφής του.

Στο βιβλίο αυτό, οι συγγραφείς από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να κατηγορούν τον Βοσκόπουλο για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντί τους, να πετάνε μπηχτές για την αδυναμία του να ερωτευόταν εύκολα και να μιλούν με διόλου κολακευτικά λόγια για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. Από όλες αυτές, οι περισσότερες διάσημες όπως η Στέλλα Στρατηγού, η Ζωή Λάσκαρη, η Δούκισσα, η Μαρινέλλα, η Μαρία Αλιφέρη και η Τζούλια Παπαδημητρίου, καμία δεν γυάλισε στην αδελφή του και καμία δεν έκανε για νύφη της. Στη νυν σύζυγο του την Αντζελα Γκερέκου δεν αναφέρονται, αφού όπως προειδοποίησαν θα γράψουν ξεχωριστό βιβλίο. Μιλάμε για μεγάλο συγγραφικό οίστρο.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μάνα και γιος βγήκαν στα κανάλια να μιλήσουν για το βιβλίο τους κι όπου πήγαιναν γινόταν ένας χαμός. Μάλιστα, στης Τατιάνας λίγο έλειψε να πιαστεί μαλλί με μαλλί μία εξαδέλφη του Βοσκόπουλου με τον ανιψιό του, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ψύχραιμων καμεραμέν της εκπομπής, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί για τέτοιου είδους καταστάσεις, το επεισόδιο έλαβε τέλος.

Το δεύτερο βιβλίο που κυκλοφορεί, είναι για τον Μανόλη Αγγελόπουλο από την πρώην σύζυγό του, Αννούλα Βασιλείου. Ο τίτλος του είναι "Η Μπαρή Σεβντάβα" και σημαίνει "Η μεγάλη αγάπη". Σε αυτό, η Αννούλα μιλάει για το μαρτύριο που έζησε δίπλα στον μεγάλο τραγουδιστή και για την απάνθρωπη συμπεριφορά που έτυχε από το σόι του Μανόλη. Εδώ, το ύφος της "συγγραφέως" είναι λιτό, όπως θα μιλούσε στην κολλητή της με ακατάπαυστες βωμολοχίες. Και η Αννούλα με τη σειρά της βγήκε στην τηλεόραση και δη στης Τατιάνας, όπου φιλοξενήθηκε και η χήρα του Αγγελόπουλου. Εννοείται πως οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν κάτι από του... Κουτρούλη τον γάμο με τις βρισιές να δίνουν και να παίρνουν.