Καυτά φιλιά στο Fame

15.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όλο αυτό τον καιρό όσα παιδιά των reality ένιωθαν μια φούντωση, μια φλόγα, έσπευδαν μέχρι την τουαλέτα, προκειμένου να "κατευνάσουν" τα πνεύματα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο αυτό τον καιρό όσα παιδιά των reality ένιωθαν μια φούντωση, μια φλόγα, έσπευδαν μέχρι την τουαλέτα, προκειμένου να "κατευνάσουν" τα πνεύματα. Αυτή τη φορά, όμως, η Ελεάννα και ο Θάνος του Fame Story ένιωσαν την άνωθεν φούντωση και φλόγα μέσα στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε στη Σχολή από μία φωτογράφηση που είχαν πάει. Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι δύο νέοι; Να πνίξουν τις ορμές τους; Να σταματήσουν τον οδηγό και να πάνε στο πλησιέστερο παρκάκι; Ή να...πιουν λίγο για να ξεδιψάσουν κομμάτι; Τελικά, προτίμησαν το τελευταίο και τα φιλιά πάθους έδωσαν και πήραν.

Η μικρή Ελεάννα κάνει "μπαμ" πως είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της, ενώ μετά τη...συγκινητική στιγμή που έζησε μαζί του, έχει κάνει κατάληψη στο κρεβάτι του. Το περιστατικό του φιλιού λέγεται πως έφερε μεγάλη διχόνοια στο Fame Story, όπου από τη μία η παραγωγή δεν επιθυμούσε να προβάλλει το επίμαχο βίντεο, διότι λογικό κι επόμενο είναι να τους πάρουν με τις ντομάτες. Άσε, που χαλαρά μπορεί να μεταφερθεί τα μεσάνυχτα και από τώρα που τους βλέπουν και πέντε άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα, τότε θα τους βλέπουν μόνο τα...φαντάσματα, οι νυχτοφύλακες και οι νεκροθάφτες!

Από την άλλη ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έθεσε βέτο πως άπαξ και δεν το προβάλλουν, η βαρύνουσα θέση του διευθυντού θα μείνει ορφανή. Ο Ανδρέας βλέπεις, είναι τα μάλα ρομαντικός και "ψοφάει" για τέτοιου είδους "τρυφερά" ενσταντανέ. Τόσον καιρό στους Big, τα τέκνα του αρκούνταν σε χαζό -χαμουρέματα και τώρα που έχει ψάρι να σπαρταράει στα χέρια του, θα το άφηνε ανεκμετάλλευτο; Σε αυτό το βέτο, λοιπόν, τι να έκαναν οι άνθρωποι, είπαν το "ναι".

Εξάλλου, από τότε που ανέλαβε ο Ανδρέας - κακά τα ψέματα - το παιγνίδι πήρε τα πάνω του, ενώ ως διευθυντής τους έβγαλε από μία δύσκολη θέση. Λέγεται πως ο Νίνο ήταν με τη βαλίτσα στο χέρι και ήθελε όπως και δήποτε να φύγει από τη Σχολή. "Ρε καλέ μου. Ρε πουλάκι μου" του είπε η παραγωγή, αυτός τίποτε ήταν ανένδοτος. Ώσπου, ήρθε ο διευθυντής, του είπε δυο κουβεντούλες και ο φέρελπις αοιδός παρέμεινε.