Παντρεύτηκε ο Ρίτσαρντ Γκιρ

18.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την εργένικη ζωή εγκατέλειψε για δεύτερη φορά - στα 53 του χρόνια - ο Ρίτσαρντ Γκιρ, αγνοώντας τη ρήση "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την εργένικη ζωή εγκατέλειψε για δεύτερη φορά - στα 53 του χρόνια - ο Ρίτσαρντ Γκιρ, αγνοώντας τη ρήση "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" κι ελπίζοντας πως αυτή τη φορά ο γάμος του θα έχει καλύτερη τύχη. Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε την εδώ και εφτά χρόνια αγαπημένη του, Carey Lowell σε μία μυστική τελετή την προηγούμενη Πέμπτη. Μάρτυρες στο μυστήριο, που έγινε στον κήπο του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, ήταν μόνο ο 2χρονος γιος τους, Όμηρος και η 12χρονη κόρη της νύφης από προηγούμενο γάμο.

Οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού πληροφορήθηκαν τα ευχάριστα, μετά τον γάμο και παρόλη την πικρία τους που δεν καλέστηκαν, συνεχάρησαν τους νιόπαντρους και τους ευχήθηκαν τα γνωστά "Βίος ανθόσπαρτο", "Άντε και με μπόλικα κουτσούβελα" και τα συναφή. Ο Γκιρ και η Lowell γνωρίστηκαν το 1995 και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος.

Οι δυο τους προέρχονταν από αποτυχημένους γάμους, αυτός με την Σίντι Κρόφορντ κι αυτή με έναν επίσης ηθοποιό, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στις αρχές έκαναν ο, τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όταν συνειδητοποίησαν πως είχαν πια μπει γερά θεμέλια έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις. Με τη νέα χιλιετία, δε, ήρθε και το πρώτο τέκνο τους, συμπληρώνοντας έτσι το πάζλ της οικογενειακής τους ευτυχίας.