Η ώρα της μονομαχίας

18.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Γιάννης και Κώστας είναι οι νέοι μονομάχοι και στην αρένα της Φάρμας προβλέπεται να κλάψουν μανούλες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γιάννης και Κώστας είναι οι νέοι μονομάχοι και στην αρένα της Φάρμας προβλέπεται να κλάψουν μανούλες. Ο πρώτος gladiator Γιάννης πήρε κατάκαρδα την υποψηφιότητα του από τον κυρ Κώστα και στο όνομα της αντρικής του τιμής, αυτής που θέλει να δείξει στους υπόλοιπους που δεν τον έχουν πάρει με καλό μάτι, θα δώσει μάχη με τα σίδερα. Βέβαια, για το σκοπό αυτό, το ετών 49 πρωτοπαλίκαρο της Φάρμας, δεν επέλεξε για μονομάχο τον Αλέξη - τρελός είναι; - αλλά τον μικρό Κώστα ο οποίος την περίοδο αυτή είναι τραυματίας.

Ο Κωστής πάλι σαν άκουσε τα καθέκαστα, απλά χαμογέλασε καθώς δεν ήθελε και πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι εκείνον θα διάλεγε ο Γιάννης. Οι υπόλοιποι αμέσως τάχθηκαν με το μέρος του και δεν είχαν πρόβλημα να πουν στα μούτρα του Γιάννη: "Εμείς θέλουμε να μείνει ο Κωστής". Μετά από τέτοιο φτύσιμο, το πείσμα του μονομάχου μεγάλωσε κι εκεί που θα αφιέρωνε τη νίκη στη μοναδική και ανεπανάληπτη γυναίκα της ζωής του, θα την αφιερώσει στην πάρτη του.

Κατά τα άλλα, στην Φάρμα είχαν τα γενέθλια του Αλέξη κι ένα τέτοιο γεγονός δεν δύνατο να το αφήσουν να περάσει στο ντούκου. Ολόκληρο γλέντι έστησαν με χορούς, τραγούδια και φωτιές και το παλικάρι θα έχει να θυμάται "τη μέρα που έγινα 28 χρονών".