Η νέα "αοιδός" του Fame

19.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αστείρευτος σε ταλέντα - αηδόνια είναι ο τόπος μας και η "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" είναι εδώ για να τα περιμαζώξει και να τα αναδείξει σε...μεγάλους αοιδούς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αστείρευτος σε ταλέντα - αηδόνια είναι ο τόπος μας και η "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" είναι εδώ για να τα περιμαζώξει και να τα αναδείξει σε...μεγάλους αοιδούς. Από το βράδυ της Δευτέρας στο παιγνίδι μπήκε ακόμη μία φερέλπιδα αοιδός, η Αμάντα που στο live έδειξε μπόλικη πλάτη, οπίσθια και λίγο από το τάλαντο που διαθέτει. Όσοι από το βράδυ εκείνο είχαν τη μαύρη περιέργεια να δουν πως είναι - εγώ πάντως δεν την είχα - στη χθεσινή εκπομπή έγιναν τα αποκαλυπτήρια και δεν σου λέω ω, περί ποιου ενθουσιασμού μιλάμε.

Η ίδια είναι τρελή και παλαβή για τους...νέους ορίζοντες που της ανοίγονται, ενώ οι συμπαίκτες της, αν και χάρηκαν για τον ερχομό της, δεν έκαναν δα και σαν τρελοί. Βλέπεις, τους απασχολούσαν σοβαρότερα προβλήματα, όπως να ψηφίσουν τον "προστατευόμενο" τους, αλλά και τον τσακωμό της Ασπας με την Ελεάννα. Οι δυο νέες παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί, εξαιτίας του ντουέτο τους. Η, μεν, πρώτη κατηγορούσε το "ταίρι" της ότι της άφησε τα δύσκολα, ενώ έκανε του κεφαλιού της στο φινάλε. Η, δε, δεύτερη εμμέσως πλην σαφώς την είπε τρελή και παραλίγο στη Σχολή να γίνει...του Κουτρούλη ο γάμος.

Ευτυχώς που ήρθε ο διευθυντής Ανδρέας και με την άτυπη ιδιότητα του ψυχολόγου, συνδύασε ψηφοφορία και ψυχανάλυση. Από την ψηφοφορία, η Ιωάννα αναδείχθηκε σε "προστατευόμενη" των μαθητών, που σημαίνει πως ο Νίνο με τον Νότη είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Την Ιωάννα ψήφισαν η Ασπα, η Ελεάννα και ο Θάνος, το Νίνο, ο Γρηγόρης με την Φωτεινή, ενώ ο Νότης πήρε μία ψήφο από τον Σωκράτη.