Πατέρας ο Μάικλ Όουεν

19.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε βαθιά θλίψη έχουν πέσει οι απανταχού φαν του διάσημου ποδοσφαιριστή, Μάικ Όουεν μετά την είδηση ότι ο 22χρονος αθλητής θα γίνει πατέρας.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε βαθιά θλίψη έχουν πέσει οι απανταχού φαν του διάσημου ποδοσφαιριστή, Μάικ Όουεν μετά την είδηση ότι ο 22χρονος αθλητής θα γίνει πατέρας. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον Τύπο, η αγαπημένη του Louise Bonsall είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και η χαρά του που θα γίνει πατέρας δεν περιγράφεται. "Έχω ζήσει πολλές σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου, αλλά αυτή δεν συγκρίνεται με τίποτε" δήλωσε περιχαρής ο Μάικ και να το κλάμα για τις "Οουνίτσες" (κατά το προσφιλή "Ρουβίτσες" και "Νινίτσες") του.

Το ζευγάρι πάντως, που σημειωτέον είναι μαζί από την "τρυφερή" ηλικία των 14 ετών, δεν σκοπεύει να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον. Και μπορεί ο Όουεν να μην εφαρμόζει το "ή μικρός μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου", όμως, δηλώνει από τώρα "σωστός χαζομπαμπάς". Άσε, που και οι δύο ήθελαν να γίνουν γονείς και από τότε που ήταν "τρυφερούδια" έριχναν σχέδια για το πόσα παιδιά θα κάνουν.

Το ζεύγος θα μείνει στο αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι που αγόρασε ο ποδοσφαιριστής τον προηγούμενο χρόνο, ενώ ήδη ξεκίνησαν τις εργασίες για να φτιάξουν παιδικό δωμάτιο και playroom για το τέκνο τους. Όσον αφορά τη φύλαξη του μωρού όταν αυτοί θα απουσιάζουν, ας είναι καλά η γιαγιά. Ο Όουεν δίπλα στο σπίτι του αγόρασε κι ένα άλλο για την οικογένειά του - που με τίποτε δεν θέλει να αποχωριστεί - και τώρα που το σκέφτομαι κάτι ήξερε το παιδί.