Τι συμβαίνει με τον Νότη;

20.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έχουν μπερδέψει κόσμο εκεί πέρα στην "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" με τις ήξεις αφίξεις των φερέλπιδων αοιδών. Μετά το Νίνο ήρθε η σειρά του Νότη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουν μπερδέψει κόσμο εκεί πέρα στην "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" με τις ήξεις αφίξεις των φερέλπιδων αοιδών. Μετά το Νίνο ήρθε η σειρά του Νότη να μαζέψει τα ολίγα μπογαλάκια του και να αφήσει την Σχολή, αναζητώντας μόνος του την όποια τύχη του στο πεντάγραμμο. Οι κινήσεις του Νότη έπεσαν στην αντίληψη της παραγωγής και των παικτών, οι οποίοι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη.

Αυτός, όμως, φαινόταν αποφασισμένος και το όμορφο βράδυ της Δευτέρας μάζεψε την Ασπα και τον Σωκράτη, τους οποίους νιώθει περισσότερο κοντά του, ανακοινώνοντας τους τα νέα. Αυτοί με κλάματα προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, χωρίς όμως επιτυχία. Κι εκεί που είπαμε όλοι "Bar έγινε το Fame" και η Ασπα διάβαζε στους υπόλοιπους το γράμμα της αποχώρησης μια φωνή ακούστηκε από τα μεγάφωνα. Ήταν ο Νότης, ο οποίος έκανε τα γνωστά του αστεία. Μετά από αυτό, κατέβηκε στην Σχολή και όλα πήραν πάλι τον ρυθμό τους.

Τι πραγματικά, όμως, συμβαίνει; Είχε σκοπό να αποχωρήσει στα αλήθεια ο Νότης; Ήταν μία φάρσα που την σκαρφίστηκε ο ίδιος και βρήκε συνεργάτες σε αυτή τους ανθρώπους της παραγωγής; Ή ήταν ένα κολπάκι για να "τσιμπήσουν" τα μηχανάκια της AGB μπας και πάρουν καμιά φορά μπρος; Το σόι του Νότη υποστηρίζει ότι το βλαστάρι τους ήθελε να φύγει γιατί δεν σηκώνει το άδικο. Και ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Νίνο. Το γεγονός ότι ο συμπαίκτης του επέστρεψε πέραν του επιτρεπόμενου ορίου των 24 ωρών με τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής δείχνει πως στην Σχολή υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Μεταξύ μας δεν έχει κι άδικο, διότι το "πρωτόκολλο" του Fame παραλήφθηκε για το χατίρι του - I wanna be Sakis Ρουβάς -.

Ο Νότης πάλι υποστηρίζει πως πράγματι την έκανε από το παιγνίδι, όμως την τελευταία στιγμή το καλοσκέφτηκε και κατέληξε στο συμπέρασμα πως "Δεν πάω πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω". Εμένα, τώρα γιατί όλα αυτά μου κάνουν για φάρσες και κολπάκια;