Παραλίγο παιδοκτόνος ο Τζάκσον

20.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μόνο υπόδειγμα πατέρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί ο Μάικλ Τζάκσον. Ο πάλαι ποτέ "Βασιλιάς της ποπ", από το Βερολίνο όπου βρίσκεται
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μόνο υπόδειγμα πατέρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί ο Μάικλ Τζάκσον. Ο πάλαι ποτέ "Βασιλιάς της ποπ", από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως ένα από τα...πριγκιπόπουλα του, τον μικρότερο γιο του Πρινς Μάικλ τον Τρίτο, θέτοντας όμως τη ζωή του σε κίνδυνο. Αναρωτιέσαι πως τα κατάφερε το θηρίο;

Έβγαλε τον μικρό στο μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου που ήταν η σουίτα του, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα του αλαλάζοντος πλήθους που με ουρλιαχτά ζητούσε να τους δείξει ένα από τα τέκνα του. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τόσο έντονες, που ο Μάικλ από την χαρά του πήρε τον μικρό και τον έβαλε πάνω στα κάγκελα. Έλα, όμως, που από τη συγκίνηση τα χέρια του είχαν λυθεί και στην προσπάθεια να βρει καλή θέση, ο μικρός του γλίστρησε και παραλίγο να βρεθεί κάτω.

Τα αντανακλαστικά του πατέρα Μάικλ λειτούργησαν άμεσα και πιάνοντας από τα πόδια το μικρό - λες και ήταν κούκλα - απεσώβησε την τελευταία στιγμή τα χειρότερα. Ο κόσμος από κάτω πάγωσε και τα ουρλιαχτά "δείξε μας το παιδί" κόπηκαν μαχαίρι. Μετά από αυτό, ο Τζάκσον πήρε μέσα τον γιο του, ενώ λίγο αργότερα έλεγε πόσο έχει μετανιώσει για την πράξη του αυτή. "Έκανα ένα τεράστιο λάθος" έλεγε και ξανάλεγε, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βάζει σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών του.

Και να πεις, ότι είδε ο κόσμος το πρόσωπο του μικρού; Το είχε καλύψει με μία πετσέτα και για ένα μωρουδίστικο σώμα, σαν όλα τα άλλα, παραλίγο να είχαμε τραγωδίες. Ο Μάικλ έχει άλλους δύο γιους: τον 5χρονο Πρινς Μάικλ τον Δεύτερο και τον τετράχρονο Πάρις. Για το παρολίγον "θύμα" λίγα γνωρίζουμε - ποια είναι η μητέρα του, αν είναι πραγματικός του γιος - καθώς ο διάσημος καλλιτέχνης ξαφνικά τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε τον Τύπο την ύπαρξή του.