Στην Γαλλία θα γεννήσει η Τζολί!

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σκέφτηκαν από εδώ, το σκέφτηκαν από εκεί, τελικά οι Brangelina αποφάσισαν τα δίδυμα τους να γεννηθούν στη Γαλλία. Ούτε στην Αμερική, ούτε σε κάποια χώρα της Αφρικής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σκέφτηκαν από εδώ, το σκέφτηκαν από εκεί, τελικά οι Brangelina αποφάσισαν τα δίδυμα τους να γεννηθούν στη Γαλλία. Ούτε στην Αμερική, ούτε σε κάποια χώρα της Αφρικής. Η επιθυμία της Αντζελίνα Τζολί να γεννηθούν τα παιδιά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της υπερίσχυσε και ήδη η οικογένεια μετακόμισε στη νότια Γαλλία.

Οι Brangelina με τα τέσσερα παιδιά τους μένουν στο σπίτι του αντιπροέδρου της Microsoft και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους παρέχουν. Δώδεκα άτομα υπηρετικό προσωπικό τους έχουν, ενώ ιδιωτική εταιρεία security φυλάει την υπερπολυτελή έπαυλη. Ούτε μύγα δεν αφήνουν να πετάξει. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Γαλλία εδώ και λίγες μέρες και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες οικογενειακές βόλτες. Ωστόσο, η Αντζελίνα έχει δύσκολη εγκυμοσύνη και τώρα που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο οι μετακινήσεις της γίνονται πιο δύσκολες.

Όσο για τον γάμο, αυτός θα γίνει μετά τον ερχομό των διδύμων και όπως όλα δείχνουν το μυστήριο θα τελεστεί στην πανάκριβη θαλαμηγό του αντιπροέδρου της Microsoft, ανοιχτά της Γαλλίας. Καλεσμένοι θα είναι οι οικογένειες τους και στενοί φίλοι, ενώ τα τέσσερα παιδιά τους θα έχουν ενεργό ρόλο στο γάμο, αφού θα τραγουδήσουν για τους διάσημους γονείς τους.